Η Γη της Ελιάς: Βρίσκει στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει

 

Η Γη της Ελιάς: Βρίσκει στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει

Η Γη της Ελιάς: Βρίσκει στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει

 

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” με την Μαρίνα να έχει ένα μεγάλο μυστικό, που φοβάται μην αποκαλυφθεί.

Η Μαρίνα και ο Μάνος ετοιμάζονται να φύγουν για ένα ταξίδι αναψυχής στην Κύπρο. Ο Μάνος παίρνει ρεπό από τη δουλειά και το ζευγάρι περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.Η Γη της Ελιάς: Βρίσκει στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη στο πλευρό της Μαρίνας

Δυστυχώς όμως, το κλίμα θα ανατραπεί γρήγορα, καθώς η Μαρίνα θα βρει το κουτί με τις αμφεταμίνες του Μάνου και θα καταλάβει ότι κάνει χρήση ναρκωτικών. Η κοπέλα θα σοκαριστεί και θα ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Μάνος θα αναγκαστεί να της πει την αλήθεια κι εκείνη θα του υποσχεθεί πως θα σταθεί πλάι του και θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει. Η Αμαλία, στο μεταξύ, θυμάται τον παλιό καλό της εαυτό και ο Ισίδωρος την επιβραβεύει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Καραπάνος τρώει την σφαίρα που προοριζόταν στον γιο του

Μία μέρα όμως, η Αμαλία πληροφορεί τον Ισίδωρο ότι βρήκε στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει. Αργότερα εκείνος την πλησιάζει για να μάθει τι συμβαίνει όμως η Μαρίνα δεν του αποκαλύπτει το μυστικό της για τον Μάνο.

Φοβάται μην αποκαλυφθεί και ταράξει την οικογένεια Βρεττάκων, οπότε το κρατάει μέσα της και ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, για να βοηθήσει τον άντρα της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *