Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

 

Ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στο “Προξενιό της Ιουλίας”, ενώ θα δούμε και δύο πρόσωπα να γίνονται το νέο ζευγάρι του Τυρνάβου.

Το καλοκαίρι του 1960 έχει μπει για τα καλά, επιφυλάσσοντας αλλαγές αλλά και δραματικές ανατροπές για τους ήρωες της σειράς.Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

Στο σπίτι του Ραζίνη η Φιλιώ, θα έρθει κοντά με τον γιατρό Γκλαβάνη. Το ίδιο σπίτι όμως έχει αρχίσει να γυροφέρνει κι ο νεαρός εκδότης Άλκης Μακρής, συνοδεύοντας την Αλεξάνδρα, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από την μητέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Χάιδω και Αρετή ορμάνε η μια στην άλλη!

Ένα δείπνο στο σπίτι μαζί με την Κυριακούλα, θα είναι η αφορμή για τους δυο νέους, να προχωρήσουν τα πράγματα περισσότερο απ’ όσο όχι μόνο περίμεναν, αλλά ίσως και απ’ ότι μπορούν να αντέξουν. Θα γίνουν το νέο ζευγάρι στον Τύρναβο.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση ενός νέου προσώπου που γοητεύει με την παρουσία του, τους κοσμικούς κύκλους της Λάρισας, θα δημιουργήσει νέες, αναπάντεχες αναταράξεις.

Την ίδια στιγμή η Κυριακούλα προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μια από αυτές είναι να προτρέψει την Αλεξάνδρα, να αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί τον Άλκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Στράτο – Το ραντεβού φωτιά

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *