Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για την Ειρήνη – Ποιος την παρακολουθεί;

 

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για την Ειρήνη – Ποιος την παρακολουθεί;

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για την Ειρήνη – Ποιος την παρακολουθεί;

 

Υπό στενή παρακολούθηση θα βρεθεί η Ειρήνη στα προσεχή επεισόδια στη “Γη της Ελιάς”, αφού κάποιος άνθρωπος θα γίνει η σκιά της.

Η Μαργαρίτα, μη γνωρίζοντας ότι ο Δημοσθένης έχει άγνοια, του αποκαλύπτει τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά κι εκείνος γίνεται έξαλλος.

Μόλις ο Δημοσθένης το ακούει, δεν πιστεύει στ’ αυτιά του: «Αποκλείεται, κάποιο λάθος κάνεις», λέει στη Μαργαρίτα, καθώς δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι η Ειρήνη έχει δεσμό με τον Παρασκευά και μάλιστα κάτω από τη μύτη του.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχονται χωρισμοί και γάμοι στο νέο κύκλο

 

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για την Ειρήνη- Ποιος την παρακολουθεί;

«Αν με κορόιδευε τόσο καιρό θα τον τσακίσω», φωνάζει και αμέσως αρχίζει να κάνει κάποιες κινήσεις για να σιγουρευτεί ότι η Μαργαρίτα του λέει αλήθεια.

Την ίδια κιόλας στιγμή συναντάει τον Βαγιάκο και του αναθέτει να την παρακολουθήσει: «Δεν θα τη χάσεις από τα μάτια σου, θα γίνεις η σκιά της και θα έρθεις να μου πεις ποιον συναντάει», τον προστάζει.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Το ΚΕΡΑΤΟ της Ασπασίας στον Δημοσθένη! Χαμός!

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα αποφασίζει να ενημερώσει τον Παρασκευά για να ξέρει ότι ο Δημοσθένης έχει μάθει για τη σχέση του με την Ειρήνη, ενώ παράλληλα, ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη να του πει την αλήθεια.

«Λοιπόν λέγε, ο Παρασκευάς δεν είναι ο λεγάμενος;», τη ρωτάει κι εκείνη αφενός μεν το παραδέχεται, αφετέρου του ανοίγει την καρδιά της και του λέει: «Ναι., αυτός είναι και είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *