Το Ναυάγιο: Αγκαλιάζει το μωρό της χωρίς να το ξέρει

 

Το Ναυάγιο: Αγκαλιάζει το μωρό της χωρίς να το ξέρει

Το Ναυάγιο: Αγκαλιάζει το μωρό της χωρίς να το ξέρει

 

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς “Ναυάγιο” με την Ειρήνη, να αγκαλιάζει το μωρό της, χωρίς να το ξέρει…

Η Ειρήνη, διαβάζει αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Κλαίρης και καταλαβαίνει ότι ο Ιπποκράτης είναι ένας επικίνδυνος άντρας. Έτσι, αποφασίζει να μιλήσει στον Πέτρο και την Ευγενία.

Το Ναυάγιο: Αγκαλιάζει το μωρό της χωρίς να το ξέρει

Την ίδια ώρα, η Ειρήνη από τα υπνωτικά που της δίνει η Δήμητρα, με εντολή του Ιπποκράτη, αρχίζει να ζαλίζεται. Λέει στην Ευγενία τι διάβασε κι εκείνη της λέει να προσέχει, ενώ την προτρέπει να προστατεύσει τον Ορφέα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πέφτει θύμα άγριας επίθεσης

Λίγη ώρα αργότερα, πηγαίνει στο σπίτι της Στέλλας και ο Βασίλης της λέει για την επίσκεψη του Ιπποκράτη στο γραφείο του Παντελίδη και η Ειρήνη σοκάρεται. «Όχι, δεν ήξερα ότι ήταν εκεί…

Αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα στην περίπτωση του Ιπποκράτη. Από την πρώτη στιγμή ο Παντελίδης φρόντισε να τα έχει καλά μαζί του και προφανώς το συνεχίζει ακόμα. Δεν έχω ιδέα τι κάνουν αυτοί οι δύο μαζί. Αλήθεια σας λέω. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς θα πάμε όλοι μαζί στο δικαστήριο ενωμένοι ενάντια στον Βασιλείου και θα δικαιωθούμε».

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Ο Περίανδρος καταγγέλλει στη Μητρόπολη τον Δημήτριο

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο, η Ειρήνη βλέπει το μωρό και το κοιτά με λαχτάρα. «Μπορώ να τον δω λίγο;», ρωτά και η Στέλλα κάθεται δίπλα της με το μωρό αγκαλιά, το οποίο πιάνει το δάχτυλο της Ειρήνης και χαμογελά.

«Σε συμπάθησε… Και να ξέρεις είναι πολύ τζαναμπέτης αυτός εδώ… Συνήθως ξεσηκώνει τον κόσμο με τις φωνές του…», της λέει η Στέλλα, κι εκείνη κοιτάζει το μωρό και βουρκώνει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *