Η Γη της Ελιάς: Ψάχνει κτήμα για το γλέντι του γάμου

 

Η Γη της Ελιάς: Ψάχνει κτήμα για το γλέντι του γάμου

Η Γη της Ελιάς: Ψάχνει κτήμα για το γλέντι του γάμου

 

Αντιμέτωπη με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα έρθει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς η Αθηνά κι αυτή φυσικά σχετίζεται με τον Τζον και την Φιλιώ.

Ο πρώτος συγκεκριμένα ψάχνει στο ίντερνετ κτήμα για το γλέντι του γάμου και η Φιλιώ τον πλησιάζει και τότε εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του.

«Πρέπει να επιλέξουμε δύο τρεις εναλλακτικές, να πάμε να τα δούμε από κοντά κι ανάλογα να διαλέξουμε.. Όλοι μαζί, σαν οικογένεια! Η γνώμη σου μετράει πολύ για μένα! Μπορεί να παντρεύομαι την Αθηνά, αλλά εσύ κι εκείνη πάτε πακέτο!

Διαβάστε Επίσης  Πεθαίνει στον Σασμό και μπαίνει σε νέα σειρά του ALPHA

Ελπίζω μια μέρα να με αγαπήσεις, να μπορώ να σε συμβουλεύω όπως συμβουλεύω και την κόρη μου.Η Γη της Ελιάς: Ψάχνει κτήμα για το γλέντι του γάμου

Μακάρι να έμενα εδώ, να περνούσαμε περισσότερο χρόνο παρέα, να γνωριζόμασταν καλύτερα. Είπα στην Αθηνά να παρατήσω τον ξενώνα και έρθω από τώρα στο σπίτι.. Αλλά έπεσα σε τοίχο! Σε ντρέπεται.. Μετά τον γάμο λέει, μια και καλή! Αλλά μην της πεις ότι στο είπα, θα με γδάρει!» της λέει και γελάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς 13: Μεγάλη κόντρα Αντιγόνης-Μαρίνας!

Τότε, η Φιλιώ κάνει την μεγάλη ανατροπή και του απαντά: «Θα της πω εγώ να έρθεις από τώρα!». Ο Τζον χαίρεται πολύ με τα λόγια της ενώ και η Φιλιώ είναι χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή.

Έτσι, όταν η Αθηνά επιστρέφει στο σπίτι, η Φιλιώ της ζητά να αφήσει τον Τζον να μείνει μαζί τους, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς. «Αφού είμαστε συνέχεια μαζί.. Κρίμα δεν είναι να πηγαινοέρχεται;», την ρωτά κι εκείνη φυσικά δέχεται και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *