Σασμός: Ο παπά Μιχάλης εκμυστηρεύεται το παρελθόν της Ανθούλας στον Άγγελο

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική σκηνή αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός ανάμεσα στον παπά Μιχάλη και τον Άγγελο. Οι δυο τους θα έχουν μια πολύ δυνατή συνάντηση στην οποία θα ειπωθούν μεγάλες αλήθειες.

Ο παπά Μιχάλης λέει όλα όσα γνωρίζει στον Άγγελο

Ο παπά Μιχάλης νιώθει την ανάγκη να συναντήσει τον Άγγελο και να του πει όλα όσα ξέρει για το παρελθόν της μητέρας του, Ανθούλας. Ο ίδιος τον καλεί να συζητήσουν και ο Άγγελος δέχεται την πρόταση του και τον συναντά την επόμενη κιόλας στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Στέλλα είχε παράλληλη σχέση πριν πεθάνει

Ο παπάς του λέει εξ αρχής πως ο λόγος της συνάντησης τους είναι η συχωρεμένη η μητέρα του. Έτσι, μια αναδρομή στο παρελθόν ξεκινά και οι αλήθειες βγαίνουν στην φόρα με κάθε κόστος.

Ο Άγγελος μαθαίνει πως πατέρας του είναι ο Μάρκος ο Βρουλάκης και πως η μητέρα του η Ανθούλα μετά που τον γέννησε έδωσε μόνη της τέλος στην ζωή της. Η αλήθεια ακούγεται για πρώτη φορά από το στόμα του παπά και ο Άγγελος σοκάρεται με τις αποκαλύψεις αν και κάποια από όσα του λέει τα γνώριζε ήδη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η αδελφή Αυξεντία θυμάται το σοκαριστικό γεγονός

Το μυστικό αυτό μπορεί να το γνώριζαν αρκετοί αλλά κανείς ποτέ δεν τόλμησε να το ξεστομίσει για να μην φουντώσει περεταίρω η βεντέτα των δυο οικογενειών. Πως θα βρει η επόμενη μέρα τον Άγγελο στην σειρά Σασμός μετά από όλα όσα θα του πει ο παπά Μιχάλης;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *