Η Γη της Ελιάς: Ο άνθρωπος κλειδί στην επανασύνδεση Στάθη – Ιουλίας

 

Η Γη της Ελιάς: Ο άνθρωπος κλειδί στην επανασύνδεση Στάθη – Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς: Ο άνθρωπος κλειδί στην επανασύνδεση Στάθη – Ιουλίας

 

Την επανασύνδεση Στάθη και της Ιουλίας θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς κι ο Τζον θα είναι αυτός που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός που πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος Αρεόπολης και ελαιοπαραγωγός λίγο πριν παντρευτεί με την Αθηνά αποφασίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Γνωρίζοντας πόσο καλός επαγγελματίας είναι ο Στάθης του προτείνει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνάψουν μία νέα συμφωνία. Ειδικότερα, του ζητάει ως ελαιοπαραγωγοί να αρχίσουν να εξάγουν από κοινού το λάδι τους τόσο στην Αμερική όσο και στην Κίνα.Η Γη της Ελιάς: Ο άνθρωπος κλειδί στην επανασύνδεση Στάθη – Ιουλίας

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή: H Αφροδίτη μαθαίνει τα πάντα αλλά..

Ο Μανιάτης επιχειρηματία, που για χρόνια ήταν απλώς επιστάτης δίνοντας καθημερινή και σκληρή μάχη για να καταξιωθεί κοινωνικά και οικονομικά, αμέσως συμφωνεί με την πρόταση του Τζον και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια για να προχωρήσει η συνεργασία τους.

Μάλιστα, όταν αυτή η συμφωνία μπει σε εφαρμογή, ο δρόμος της επανασύνδεσης για τον Στάθη και την Ιουλία δεν θα έχει πια εμπόδια μιας και ο πρώτος άντρας έχοντας πλέον μία ισχυρή κοινωνική θέση στην τοπική κοινωνία αλλά και μία αξιοσέβαστη παρουσία νιώθει ισάξιος με την υψηλής καταγωγής πρώην αγαπημένης του.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν παθαίνει καρδιακή προσβολή

Έτσι, της ζητάει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στον έρωτά τους.

Φυσικά, η Ιουλία χαίρεται πολύ με αυτή την εξέλιξη αφού ήθελε όσο τίποτα άλλο να σμίξει ξανά με τον Στάθη και το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί χάρη στον Τζον, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *