Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει – Ο Άγγελος στο πλευρό της

Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει – Ο Άγγελος στο πλευρό της

Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει – Ο Άγγελος στο πλευρό της

Τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι στο Σασμό. Χθες είδαμε το πιο σπαρακτικό και δυνατό επεισόδιο μέχρι σήμερα στη δραματική σειρά του ALPHA. Ο Πέτρος χάθηκε για πάντα κι ένα μαύρο πέπλο κάλυψε ολόκληρο το χωριό. Πόνος, θλίψη και οδύνη για τα κοντινά του πρόσωπα και μη. Η Μαρίνα βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης κι ο Άγγελος προσπαθεί να τη στηρίξει, στο «Σασμό».

            Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει – Ο Άγγελος στο πλευρό της

Η μάνα θρηνεί τον αδικοχαμένο γιο της. Με δάκρυα στα μάτια παλεύει να χωνέψει το γεγονός ότι δεν είναι πια δίπλα της. Ο Άγγελος πασχίζει να βρεθεί κοντά της. «Σε αγαπούσε πολύ παιδί μου», του λέει η Μαρίνα κι εκείνος απαντάει: «Κι εγώ τον αγαπούσα. Σαν αδερφό μου τον είχα»… Η τραγική ειρωνεία είναι εμφανής. Ο Πέτρος άφησε την τελευταία του πνοή χωρίς να μάθει ότι ο Άγγελος ήταν πραγματικά αδερφός του.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα χάνει το μωρό και καταρρέει

Η Μαρίνα λυγίζει μπροστά στον Άγγελο σπαράζοντας την καρδιά του, στο «Σασμό». «Έφυγε και δεν ξαναγύρισε. Έφυγε Άγγελε, για πάντα». Ο γιατρός την αγκαλιάζει προσπαθώντας να της προσφέρει λίγη αγάπη και στοργή. Ο πόνος όμως είναι μεγάλος κι η πληγή που άφησε ο θάνατος του Πέτρου βαθιά.

Η Μαρίνα, όμως, δεν είναι η μόνη μάνα που πονά. Η Καλλιόπη καταρρέει κι εκείνη στο άκουσμα ότι ο γιος της έγινε φονιάς. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός δεν μπορεί να ζήσει άλλο με τις ενοχές κι αποφασίζει να ομολογήσει. Ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο έρχεται σήμερα κι όλα θα αλλάξουν.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ έρχονται κοντά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *