Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί στην πισίνα

Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί στην πισίναΜετά τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου, η μικρή Αγγελική βγαίνει από το ίδρυμα, για να μείνει μόνιμα στη Μάνη. Εκεί μεγαλώνει παρέα με την Μαρίνα και τον Μάνο, οι οποίοι την λατρεύουν!Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί στην πισίνα

Η μικρή, αν και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ με την Φανή, προσπαθεί να προσαρμοστεί και δείχνει χαρούμενη. Η Μαρίνα την γράφει στην πρώτη τάξη του Δημοτικού και την βοηθάει σε κάθε της βήμα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των κυριών: Ο Αριστείδης Γερακάς και Ντίνος Παπακώστας αδέλφια.

Το σπίτι είναι τεράστιο και τα παιχνίδια της άπειρα. Η μικρή Αγγελική περνάει χρόνο στην πισίνα, θέτοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο, στην γη της ελιάς. Μία μέρα βγαίνει έξω να παίξει, χωρίς σωσίβιο. Μία λάθος της κίνηση θα αποβεί μοιραία.

Το κοριτσάκι αυτό θα κινδυνεύσει να πνιγεί. Θα σωθεί την τελευταία στιγμή και θα επικρατήσει πανικός στην οικογένεια. Η Μαρίνα και ο Μάνος θα τρελαθούν, όπως φυσικά και ο Ισίδωρος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αγκάθι για την ζωή του Αστέρη και της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί στην πισίνα

Ειδικά η Αντιγόνη θα αρχίσει να αναθεωρεί για το εάν η Μαρίνα είναι κατάλληλη μητέρα για την κόρη της. Ο καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο φίλες, με την μικρή να βρίσκεται στη μέση.. Το περιστατικό με την πισίνα και την μικρή Αγγελική θα διχάσει την οικογένεια, στην γη της ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *