Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης στήνει θανάσιμη παγίδα στον…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης στήνει θανάσιμη παγίδα στον…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης στήνει θανάσιμη παγίδα στον…

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στο Προξενιό της Ιουλίας, μιας κι ο Γιωργίκης στήνει παγίδα στον Γρηγόρη, προκειμένου να διαπιστώσει αν τρέχει κάτι μεταξύ εκείνου και της Ιουλίας.

Συγκεκριμένα, η Χάδω αποκαλύπτει στον Προβιό πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με τα δύο παιδιά αλλά και πως έχει παρατηρήσει ότι ανταλλάσσουν βλέμματα όλο νόημα. Έτσι, τον συμβουλεύει να έχει τον νου του, μιας και είναι σχεδόν σίγουρη για τα τρυφερά τετ α τετ τους.

Έτσι, ο Γιωργίκης αναλαμβάνει δράση μιας κι παρόλο που κι εκείνος απατάει την γυναίκα του με την Δέσπω, δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ιουλία έχει άλλον στην καρδιά της. Αποφασίζει λοιπόν να ακούσει την Χάδω και να ανακαλύψει μόνος του τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Παπά Μιχάλης και Ευδοκία είναι αδέρφια

 

Σκαρφίζεται έτσι, σύμφωνα με το Mytv, ένα σατανικό σχέδιο προκειμένου να παγιδέψει τον Γρηγόρη και να μάθει για την σχέση του με την Ιουλία.

Τον προσκαλεί στο σπίτι του και του ζητάει μετά το τέλος των εργασιών του στις τριανταφυλλιές, να συνεχίσει να έρχεται καθημερινά στο σπίτι για να του φτιάξει ένα θερμοκήπιο. Με αυτόν τον τρόπο, ο Προβιός θα παρακολουθεί την κάθε κίνηση του νεαρού ώστε να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 31 , 32

Ωστόσο, ο Γρηγόρης αντιλαμβάνεται πως ο Γιωργίκης τού την έχει στημένη κι έτσι καταφέρνει και ξεγλιστράει, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να αναλάβει την νέα εργασία, καθώς έχει γεμάτο πρόγραμμα, όπως θα δούμε στο Προξενιό της Ιουλίας.

Ο ισχυρός άντρας απογοητεύεται που δεν κατάφερε να λειτουργήσει το σχέδιό του, όμως δεν σκοπεύει να σταματήσει, μέχρι να τους πιάσει στα πράσα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *