Σασμός: Ένας γάμος, ένας χωρισμός και δύο επιστολές

 

Σασμός: Ένας γάμος, ένας χωρισμός και δύο επιστολές

Σασμός: Ένας γάμος, ένας χωρισμός και δύο επιστολές

 

Ένας γάμος, ένας χωρισμός και δύο επιστολές, ανατρέπουν τις εξελίξεις και φέρνουν το μεγάλο και οριστικό τέλος στον Σασμό.

Ο Σασμός ολοκληρώνεται οριστικά στο τέλος της φετινής σεζόν και φαίνεται πως οι εξελίξεις των ηρώων θα μας συγκλονίσουν.Σασμός: Ένας γάμος, ένας χωρισμός και δύο επιστολές

Ο Γιώργος και η Θοδώρα, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, θα ζήσουν ευτυχισμένοι. Όλο το χωριό θα βρεθεί πλάι στη χαρά τους, αλλά τα υπόλοιπα γεγονότα, δεν είναι χαρμόσυνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά σώζει τον Ισίδωρο από τη φυλακή

Ένα ζευγάρι μάλιστα, θα οδηγηθεί στον χωρισμό. Ο Τόλης και η Λεμονιά συγκεκριμένα, αφού η δεύτερη, μαθαίνει το παρελθόν του Τόλη, πως έχει κάνει φόνο και φυλακή, αντιδρά και τον χωρίζει. Μπορεί όμως και κάποιος να την μεταπείσει. Ίσως ο παπά Μιχάλης.

Από την άλλη, η Μαρίνα είναι έτοιμη να καταδώσει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή, ενώ θα βρεθεί σε απόγνωση και θα προσπαθήσει να πνιγεί στη θάλασσα, βάζοντας τέλος στη ζωή της. Δεν θα τα καταφέρει όμως.

Διαβάστε Επίσης  Survivor διαρροή 7/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

Ο Μαθιός, ωστόσο, ετοιμάζεται να παραδοθεί, κάτι που θα ταράξει συθέμελα την οικογένειά του, αλλά δύο επιστολές που θα φτάσουν στις δύο οικογένειες, θα αποκαλύψουν μερικά από τα μυστικά τους, καθορίζοντας ίσως και το τέλος της σειράς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *