Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 210 , 211 , 212 , 213

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 210 , 211 , 212 , 213

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 210 στις 2/7/2023
Επεισόδιο 210
Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Κυριακή

Η απόφαση της Μαρίνας να προχωρήσει με την εξέταση φέρνει ανακούφιση στην οικογένεια .Την ίδια ώρα Η Χάιδω με την βασιλική ζουν το δικό τους δράμα αφού το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς. Ωστόσο αποφασίζουν να μην ενημερώσουν το Φίλιππο για να μην τον ανησυχήσουν.

Ο Δημοσθένης στέλνει μέσω της Ειρήνης ένα χρηματικό ποσό στο γιατρό που χειρούργησε την Ασπασία αλλά ειρήνη δεν το δίνει ποτέ. Η ημέρα του γάμου της ευτυχίας και του Κουράκου έφτασε. Το τηλεφώνημα του Δαμιανού στον Κουράκο όμως θα είναι η αρχή του τέλους για το όνειρο της ευτυχίας

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 211 στις 3/7/2023
Επεισόδιο 211
Δευτέρα

H αναβολή του γάμου του Kουράκου και της Ευτυχίας σοκάρει όλους τους καλεσμένους οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί . Την ίδια ώρα ο Κουράκος απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια από την Ευτυχία σχετικά με το φόνο του Ανέστη. Εκείνη του εξηγεί με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν την μοιραία ημέρα. Ο Φίλιππος με τον Παρασκευά παίρνουν την πρώτη τους άδεια και πηγαίνουν στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συνέρχεται και ψάχνει ποιος τον χτύπησε

Και ενώ χαίρεται βλέποντας τα αγαπημένα του πρόσωπα επικρατεί βαθιά θλίψη για την καταστροφή του σπιτιού . Ο Φίλιππος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην οικογένεια αλλά το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν διαβάζουν το πόρισμα της πυροσβεστικής που μιλάει για εμπρησμό. ο Δημοσθένης οργανώνει μεγάλο χτύπημα στη Μάνη και προσπαθεί να συντονίσει κάθε λεπτομέρεια. Ο Δαμιανός ξεκαθαρίζει στον Κουράκου πως δεν θα αφήσει την Ευτυχία να γλιτώσει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 212 στις 4/7/2023
Επεισόδιο 212
Τρίτη

Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Μιλτιάδη και ο πάγος ανάμεσα τους σπάει αλλά δε σταματά να τον ζηλεύει ενώ αγνοεί οτι ο νεαρός δρα ύπουλα για να κάνει κακό στην οικογένειά τους.

Ο εμπρησμός ξυπνάει μνήμες και η Χάιδω σκέφτεται ότι μπορεί να είναι εκδίκηση που δέχτηκαν μπορεί να είναι εκδίκηση για τον φόνο που διέπραξε ένα χρόνο πριν.
Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη κράτησε τα χρήματα του γιατρού και γίνεται έξαλλος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Σε πανικό η Αργυρώ για τον μικρό Πέτρο

Ο Δημοσθένης προετοιμάζει τους δικούς του για να χτυπήσουν τη χρηματαποστολή που έχει βάλει στο στόχαστρο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213 στις 5/7/2023
Επεισόδιο 213
Τετάρτη

Ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγνώμη για την αρνητική στάση που κρατάει απέναντι του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία αλλά εκείνη δεν απαντά προκαλώντας την ανησυχία της . Έτσι αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε .

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης προετοίμαζει το χτύπημα στην χρηματαποστολή. Ορέστης και Δήμητρα κάνουν βόλτα στη θάλασσα με το σκάφος και εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα. Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή και η γιορτινή ατμόσφαιρα αμαυρώνεται από μια αιματηρή ομηρία.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *