Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή στην ζωή της Χάιδως

 

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή στην ζωή της Χάιδως

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή στην ζωή της Χάιδως

 

Μια μεγάλη ανατροπή θα δούμε όσον αφορά την Χάιδω και την ζωή της στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega, η Γη της Ελιάς

Η ίδια, μετά τον τραγικό θάνατο του Φίλιππου, αποφάσισε πως μπορεί να προχωρήσει μόνο αν είναι δίπλα στο Θεό για αυτό και κλείστηκε σε μοναστήρι. Όσο κι αν προσπαθούσε η οικογένειά της να την πείσει να γυρίσει πίσω στο σπίτι της, εκείνη έδειχνε ανένδοτη στην απόφασή της.

Οι αμέτρητες συζητήσεις που κάνει με την ηγουμένη και οι εξομολογήσεις της στο Θεό τη βοηθούν και ξαλαφρώνουν την ψυχή της. Όμως, κάποια στιγμή, η Χάιδω αντιλαμβάνεται πως της έχουν λείψει πολύ τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ σκέφτεται ότι ο Φίλιππος θα ήθελε αυτές τις κρίσιμες ώρες η μητέρα του να βρίσκεται δίπλα στην Βασιλική και τη μικρή Στελλίτσα.

Διαβάστε Επίσης  H Μάγισσα: H Θεοφανώ βρίσκει τη Φόνισσα

Έτσι, σύμφωνα με το Mytv, η Χάιδω μαζεύει τις δυνάμεις της και αφού ευχαριστεί και αποχαιρετάει τους αγίους ανθρώπους της μόνης, εγκαταλείπει το μοναστήρι και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.

Λίγο αργότερα, χτυπάει το κουδούνι του Λυκούργου, ο οποίος με το που την βλέπει την σφίγγει στην αγκαλιά του και της υπόσχεται πως θα την βοηθήσει να αρχίσει μια νέα ζωή.

Στη συνέχεια, η Βασιλική υποδέχεται με χαρά την πεθερά της στο σπίτι τους και τότε η Χάιδω ανακοινώνει σε όλους ότι είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τον τεράστιο πόνο που της καίει την ψυχή και να αφοσιωθεί σε πράγματα που έχουν ουσία για εκείνη, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 145 , 146 , 147 , 148 , 149 , 150

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *