Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία πέφτει θύμα ξυλοδαρμού

 

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία πέφτει θύμα ξυλοδαρμού

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία πέφτει θύμα ξυλοδαρμού

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον Παράδεισο των Κυριών, μιας και η Αμαλία πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και συγκεκριμένα από τον Σίμο.

Αρχικά, η πρώτη συναντιέται με τον Ντίνο στον «Παράδεισο» και ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί. Όμως, χωρίς να το αντιληφθούν, τους βλέπει η Μιράντα και εκείνη σοκαρισμένη φεύγει γρήγορα για να μην την δουν.

Εκείνη την ώρα φτάνει στο γραφείο και ο Χριστόφορος, όμως η γυναίκα προσπαθεί να βρει μια δικαιολογία και φεύγουν. Όμως, η Μιράντα νιώθει πολύ πληγωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που είδε. Μερικές ώρες αργότερα, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι κι έχει έναν τεράστιο καυγά με τον Σίμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γιατρός παίρνει τη θέση της Αντιγόνης

Όλα ξεκινούν όταν εκείνη τον πιέζει να πουλήσει το ποσοστό στον «Παράδεισο» στον Ντίνο, όμως ο Σίμος εκνευρίζεται και την κατηγορεί πως τρέφει ακόμα αισθήματα για τον πρώην της.

Εκείνη φυσικά το αρνείται και πάνω στην ένταση ο Σίμος θολώνει και χτυπάει την Αμαλία όμως αντιλαμβάνεται αμέσως το λάθος του και της ζητάει συγγνώμη. Εκείνη, ωστόσο του απαντάει πως αν θέλει να τον συγχωρέσει, θα πουλήσει στον Ντίνο το ποσοστό.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ανατροπή μεγατόνων με Ιουλία και Κουράκο!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *