Σασμός: Φεύγει από την Άνω Ποριά και…

 

Σασμός: Φεύγει από την Άνω Ποριά και…

Σασμός: Φεύγει από την Άνω Ποριά και…

 

Δραματικές οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στον Σασμό με την Μαρίνα να αποχωρεί από την Άνω Ποριά, μαθαίνοντας την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή.

Η Μαρίνα μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της οικογένειας ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και αντιδράει με οργή και μίσος φτάνοντας στα άκρα.

Η Μαρίνα ακούει τον Μαθιό και την γιαγιά-Ειρήνη να κουβεντιάζουν και μαθαίνει αυτό το μεγάλο μυστικό, που θα την κάνει να σκεφεί, πόσο άδικα πέθανε ο γιος της Πετρής, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το ΤiVi Σίριαλ.

 

Σασμός: Φεύγει από την Άνω Ποριά και…

Η Μαρίνα θα μιλήσει στην Καλλιόπη με αυστηρότητα: «Όσο ξέρω ότι ο γιος σου κυκλοφορεί ατιμώρητος, δεν πρόκειται να ηρεμήσω ποτέ. Εσύ φρόντισε όταν με βλέπεις να με αποφεύγεις γιατί δεν είμαι σίγουρη πως θα κρατήσω την ψυχραιμία μου και δεν θα ουρλιάξω την αλήθεια παντού. Τελειώσαμε».

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου

Η Αργυρώ, προσπαθεί αν ηρεμήσει την Μαρίνα, αλλά μάταια. «Σε πίεσα να μου πεις τι συμβαίνει και κάθε φορά μου έλεγες ένα καινούριο ψέμα. Προσπαθούσες να με πείσεις πως είσαι χολωμένη μαζί του για τα αντίποινα που ήθελε να κάνει.

Μου έλεγες ότι θα μου πεις κάποτε και ήρθε το… κάποτε. Το έμαθα από σπόντα».

«Δεν θα ακούσω για δεύτερη φορά δικαιολογίες περί αγιοποίησης του Μαθιού. Πείσατε την κυρα-Ρήνη αλλά εμένα δεν θα με πείσετε. Κανένα έλεος στους φονιάδες. Ο Μαθιός θα πάρει αυτό που του αξίζει». θα αναφέρει η Μαρίνα και θα προβεί σε μία ακραία πράξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου στην Ευτυχία

«Κάποια από τις δυο μας πρέπει να φύγει από εδώ μέσα. Είναι το σπίτι σου, δεν μπορώ να σε διώξω, γι’ αυτό θα φύγω εγώ», θα πει στη γιαγιά και θα μαζέψει τα πράγματά της, φεύγοντας από το σπίτι, αλλά και από την Άνω Ποριά, κάνοντας με τον Αντώνη ένα ταξίδι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *