Το Nαυάγιο: Ο Μιλτιάδης τελειώνει το Γιώργη

Το Nαυάγιο: Ο Μιλτιάδης τελειώνει το ΓιώργηΟ θάνατος της Ασημίνας στη σειρά Το Ναυάγιο, στέρησε το χαμόγελο από τα χείλη του και το έριξε στη δουλειά για να ξεχάσει. Ο δημοσιογράφος Γιώργης Κανελλάκης στράφηκε στην έρευνα του ναυαγίου του «Φοίνιξ» αφενός για να δικαιώσει τη γυναίκα που λάτρεψε όσο καμία και αφετέρου για να μη σκέφτεται όσα τον πονούν.

Όταν η γοητευτική Αλίκη εισέβαλε στον χώρο του, ως γραμματέας, αρχικά δεν της έδωσε καμία ιδιαίτερη σημασία, όμως οι έρευνες που είχε ξεκινήσει να κάνει από μόνη της, κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του και εκείνος να τη θεωρεί μέρα με τη μέρα πιστή του συνεργάτιδα.

Ωστόσο, η εξυπνάδα της και η ευαισθησία της πάνω στο θέμα που τον πονά, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα τον κάνουν να τη σκέφτεται ακόμα και όταν δεν θα βρίσκεται στο γραφείο. Και σε εκείνη όμως, δεν θα περνάει απαρατήρητος ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει

Οι δυο τους θα έρθουν κοντά, θα ξεκινήσουν τις εξόδους, χωρίς εκείνος να γνωρίζει πως η στάση της Αλίκης είναι μόνο ένας «ρόλος» που κάποιος της υπέδειξε…

Το ρεπορτάζ θα συνεχίζεται για τον Γιώργη και τη νεαρή Αλίκη, με τις κινήσεις εκείνου να γίνονται γνωστές καθημερινά στον Μιλτιάδη Παντελίδη.

Ο ισχυρός άντρας, όπως θα γίνει γνωστό στα επόμενα επεισόδια, έχει στείλει στο γραφείο του Γιώργη την Αλίκη προκειμένου να μαθαίνει κάθε κίνηση του δημοσιογράφου, για να κρύβει τις όποιες πληροφορίες που εκείνος μαζεύει για το μοιραίο ταξίδι του «Φοίνιξ» αλλά και για να τον αποπροσανατολίζει με λάθος κινήσεις.Το Nαυάγιο: Ο Μιλτιάδης τελειώνει το Γιώργη

Ο Γιώργης δεν θα σκεφτεί ούτε για μια στιγμή πως η κοπέλα απέναντί του κάτι κρύβει και θα συνεχίσει να την εμπιστεύεται. Ολα όμως μπορεί να ανατραπούν στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων που θα είναι καλεσμένος ο δημοσιογράφος καθώς είναι από τους ελάχιστους που προσπαθούν να αποδώσουν ευθύνες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Η Αλίκη θα δεχτεί με χαρά την πρόσκλησή του και θα τον συνοδεύσει σύμφωνα με το TiVi24, ενώ όπως θα της πει και ο Παντελίδης, θα προσπαθήσει να τον αποθαρρύνει συνεχώς από τους συγγενείς εκείνων που χάθηκαν.

Και όντως, η εμμονή της να μην έρχεται ο Γιώργης σε επαφή με τον κόσμο γύρω του το συγκεκριμένο βράδυ, θα πέσει στην αντίληψή του και θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει. Θα ρωτήσει και η Αλίκη προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, θα του πει ότι ήθελε να είναι μόνο εκείνη στο επίκεντρο του ενδιαφέντός του!Το Nαυάγιο: Ο Μιλτιάδης τελειώνει το Γιώργη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *