Το Προξενιό της Ιουλίας – Ηλίας: «Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα»

 

Το Προξενιό της Ιουλίας – Ηλίας: «Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα»

Το Προξενιό της Ιουλίας – Ηλίας: «Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα»

 

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στο Προξενιό της Ιουλίας του ALPHA αλλά και για τον ρόλο του Γιωργίκη Προβιού που υποδύεται.

«Ο Γιωργίκης υποψιάζεται ότι το παιδί δεν είναι δικό του από τη στιγμή που γεννήθηκε εφταμηνίτικο. Άλλωστε η Χάδω φροντίζει συνέχεια για αυτό. Αυτό είναι ένα μελανό σημείο γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχε απόδειξη, ήταν μόνο η υποψία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος λυγίζει μόλις γνωρίζει την ανιψιά του

Βάζουν λόγια στον Γιωργίκη και μαζί μπαίνει και η αμφιβολία που πολλές φορές είναι χειρότερη από το να αποδειχθεί κάτι, γιατί παλεύεις με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Και ο Γιωργίκης αυτό το ζει δεύτερη φορά αφού συνέβη το ίδιο και με τον Χρήστο. Δεν γνωρίζει αν είναι ή όχι γιος του, αλλά μπορεί κατά βάθος να το πιστεύει. Αυτό που συμβαίνει τώρα με την Ιουλία νομίζω θα είναι για εκείνον το τελειωτικό χτύπημα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αρχίζει να ερωτεύεται τον Κουράκο

Ο Γιωργίκης με το παρελθόν που έχει σίγουρα θα βγάλει κι άλλες σκοτεινές πλευρές που προσπαθεί με το ζόρι να τις κρατήσει μέσα του. Το παρελθόν έρχεται και σε βρίσκει και όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται δεν σημαίνει ότι έχει και το ίδιο φινάλε», είπε χαρακτηριστικά ο Μελέτης Ηλίας στο tv24 για το Προξενιό της Ιουλίας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *