Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ανατροπή στην ζωή της Αρετής

 

Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ανατροπή στην ζωή της Αρετής

Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ανατροπή στην ζωή της Αρετής

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, η Μαργαρίτα ψάχνει πληροφορίες για την αθώωση της Αρετής και μία γυναίκα θα δούμε να την βοηθάει.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα παρακολουθεί την χήρα του Τάσου και βλέπει παράξενες κινήσεις που μεταφέρει στον Λυκούργο και μάλιστα έρχεται έρθει κοντά με μία γυναίκα-κλειδί που θα την βοηθήσει να βγάλει την Αρετή από την φυλακή.Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ανατροπή στην ζωή της Αρετής

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Δεν είσαι ο άνθρωπος που νόμιζα, είσαι άλλος»

Ειδικότερα, συναντάει την Τασία Αποστολάκου, την γυναίκα όπου ο άντρας της έχει σχέση με την χήρα του Τάσου και εκείνη μιλάει στην Μαργαρίτα και της εξομολογείται ότι ζητάει ελεημοσύνη.

Ο άντρας της, τα είχε με την φουρνάρισσα, της είπε ότι χώρισαν, αλλά ψέματα και μετά της λέει ότι πρόκειται για ένα σατανικό ζευγάρι. Ο άντρας της Τασίας είναι φιλοχρήματος και η χήρα του υποσχέθηκε πολλά λεφτά ενώ εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα ότι η φουρνάρισσα είναι ικανή για όλα, ακόμη και να σκότωσε εκείνη τον άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ βρίσκονται αντιμέτωπες – Τι συμβαίνει;

Φυσικά, η Μαργαρίτα σοκάρεται και μεταφέρει τις πληροφορίες και στον Κουράκο κι έτσι το παζλ θα ενωθεί και η Αρετή πολύ σύντομα θα βγει από την φυλακή, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *