Η Γη της Ελιάς: Μαζί Πότης και Άννα στο τέλος της σειράς;

Τα πάνω έρχονται στην αγαπημένη μας ιστορία. Ο Πότης και η Άννα είναι δύο πολύ καλοί φίλοι, οι οποίοι θα μας απασχολήσουν αρκετά, στο τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Πότης θα καταφέρει να βρει τον έρωτα της ζωής του και να ζήσει μία παραμυθένια σχέση.

Αντίθετα, η Άννα βλέπει όλα όσα έχει χτίσει να διαλύονται μέσα σε μια στιγμή, καθώς ο μεγάλος της έρωτας, ο Λεωνίδας, δεν είναι αυτό που νόμιζε ότι είναι. Οι δυο τους περνούν μία τεράστια κρίση που θα καθορίσει πολλά..

Ποιο θα είναι το φινάλε για την Άννα και τον Πότη και πως θα εξελιχθεί αυτή η φιλία, ως το τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”; Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή του Πότη θα είναι τεράστια. Ο ίδιος θα πάψει να είναι τόσο κουτσομπόλης.

Δεν αποκλείεται να δούμε την Άννα να τον στηρίζει υπέρ του δέοντος και να γεννιούνται ερωτικά συναισθήματα μεταξύ τους… Άλλωστε, η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει στο να “μπλέκει” τα ζευγάρια και να κορυφώνει την αγωνία στα ύψη.

Μένει να δούμε τι επιφυλάσσει η συνέχεια για τους πρωταγωνιστές και αν οι δυο τους μαζί δε κάνουν και.. χώρια δε μπορούν!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *