Παράδεισος Κυριών: «Θα σε σκοτώσω – Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή»

 

Παράδεισος Κυριών: «Θα σε σκοτώσω – Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή»

Παράδεισος Κυριών: «Θα σε σκοτώσω – Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή»

 

Ο Σίμος κινδυνεύει να μπει φυλακή εξαιτίας του Χρήστου και αυτή τη φορά φτάνει στα όρια του και πηγαίνει να σκοτώσει τον θετό του πατέρα, όπως θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών.

Αρχικά, η Βικτώρια λέει στον Σίμο πως ο Ντίνος τον υπέδειξε για ένοχο για τον εμπρησμό του “Ολυμπία”. Λίγο αργότερα, ο Σίμος μαθαίνει ότι ο Νοτόπουλος ξέρει που βρίσκεται ο Πάρης με τη Γεωργία και πηγαίνει να τον βρει.

Έτσι, φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου τον βάζει να πάρει τηλέφωνο και να πει στην αστυνομία που βρίσκεται ο Πάρης και η Γεωργία.

Παράλληλα, ο Λεβί επισκέπτεται την Βικτώρια στη φυλακή και την ρωτάει “ο Σίμος είναι γιος μας;“ όμως εκείνη το αρνείται λέγοντας: “Ο Πολύζος σου το είπε αυτό; Λέει ψέματα. Θέλει να βλάψει το παιδί επειδή πήρε το μέρος της μητέρας του”.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Σπύρος κλέβει το όπλο του φόνου

Ο Ιωσήφ φεύγει χωρίς να έχει πειστεί απολύτως και πηγαίνει στον Χρήστο ο όποιος του αποκαλύπτει σύμφωνα με το daddycool και το tiviσίριαλ:

“Η Βικτώρια είναι αυτή που σε κατέδωσε στους Γερμανούς“ και παθαίνει σοκ. Ο Χρήστος του λέει επίσης όλη την ιστορία για το πως έκλεισε το ορφανοτροφείο και υιοθέτησε ο ίδιος τον Σίμο ενώ την ίδια ώρα ο Σωτήρης καλεί τον Σίμο για να έρθει από το τμήμα χωρίς να του πει ότι το όπλο που βρέθηκε είναι γραμμένο στο όνομα του.

Μόλις πηγαίνει και το μαθαίνει πέφτει από τα σύννεφα και ζητάει τον λόγο από τον Ρένο αλλά αυτός δεν ξέρει τίποτα και μάλιστα ο τελευταίος του κάνει ερωτική εξομολόγηση αλλά ο Σίμος γίνεται έξαλλος. “Σκάσε, δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου” του φωνάζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική βρίσκει δουλειά – Έξαλλος ο Νικηφόρος

Αμέσως μετά πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και ζητάει να μάθει που βρήκε το όπλο και εκείνη του αποκαλύπτει “το πήρα από τον Χρήστο“. Φυσικά, ο Σίμος τρελαίνεται όταν το ακούει και την κατηγορεί λέγοντάς της χαρακτηριστικά: “Γιατί δε με άκουσες και πήγες και εμπιστεύτηκες αυτόν τον άνθρωπο;” της λέει και φεύγει.

Λίγο αργότερα, όπως θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών, Σίμος εισβάλει στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με ένα όπλο “θα σε σκοτώσω. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή”.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *