Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 75, 76, 77, 78, 79, 80

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 75, 76, 77, 78, 79, 80

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος :75, 76, 77, 78, 79. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς από την Κυριακή 14/1/23 έως την Παρασκευή 19/1/23 στις 21:00.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 75, 76, 77, 78, 79, 80

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 75 στις 14/1/2023

Επεισόδιο 75
Κυριακή

Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος δεν κάνει πίσω. Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο.

Λίγες μέρες αργότερα, γ Άννα κερδίζει 50.000 ευρώ στο λαχείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Τζον Μακρίδης (Απόστολος Γκλέτσος) φτάνει στη Μάνη και θαμπώνεται μόλις γνωρίζει την Αθηνά. Στο επόμενο επεισόδιο η Η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 76 στις 15/1/2023

Επεισόδιο 76
Δευτέρα

Ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράλληλη σχέση του. Ο Φίλιππος δεν πείθεται να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να γυρίσει πίσω η Βασιλική αλλά κι εκείνη αρνείται να δεχτεί την Αριάδνη με το ζόρι.

Η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα και η Μαργαρίτα παρατηρεί ότι καλοκοιτάζει την Αθηνά.

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη πιέζουν τον Χρήστο να τους μιλήσει για το ερωτικό του μπλέξιμο, αλλά εκείνος το αποφεύγει. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος σκηνοθετεί καυγά και φεύγει για Ισπανία

Ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλάει να γυρίσει στο σπίτι, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 77 στις 16/1/2023

Επεισόδιο 77
Τρίτη

Η Αμαλία, τρομερά αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του Ισίδωρου παρακαλεί την Ιουλία να μεσολαβήσει για να κατευνάσει τον θυμό του. Η κατάσταση ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική όλο και χειροτερεύει.

Ο Φίλιππος συναντά τυχαία την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη Βασιλική. Αργότερα, η Αριάδνη ρωτά τον Στάθη γι΄αυτό κι εκείνος της λέει ότι χώρισαν εξαιτίας της.

 

Η Ιουλία ανοίγει την καρδιά της στον Στάθη για όσα πέρασε τα χρόνια που έζησαν χωριστά και για πρώτη φορά αυτός καταλαβαίνει σε βάθος την ψυχολογία της.

Ο αστυνόμος Κουράκος με τη Δήμητρα συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ παράλληλα ανησυχούν μήπως κάποια μετάθεση τους χωρίσει. Ο Δημοσθένης βάζει την Ειρήνη να πιέσει την Ασπασία για να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Ιουλία και ο Στάθης μαθαίνουν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 78 στις 17/12/2023

Επεισόδιο 78
Τετάρτη

Η Ιουλία ανακοινώνει στην οικογένεια ότι περιμένει αγόρι και ότι αποφάσισαν με τον Στάθη να του δώσουν το όνομα του Ιάκωβου. Η Αριάδνη ζητά από τη Βασιλική να μην διαλύσει τον γάμο της για εκείνη, αλλά η Βασιλική της εξηγεί πως αυτό δεν την αφορά.

Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως η ιστορία με την Ξένια ήταν τεράστιο λάθος. Ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος λέει ψέματα στην Αρετή και το εξομολογείται στον Στάθη. Ο Λυκούργος φοβάται ότι ο γάμος του Χρήστου δεν θα στεριώσει και μοιράζεται την ανησυχία του με τη Χάιδω. Η τυπική συμπεριφορά τού Ισίδωρου προς την Αμαλία την οδηγεί στα άκρα. Η Αιμιλία παίρνει το επίθετο του Κωνσταντίνου κι εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 94 , 95

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 79 στις 18/12/2023

Επεισόδιο 79
Πέμπτη

Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στην Αμαλία ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Βασιλική.

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. Η Ειρήνη ανακοινώνει στη Θεοδώρα ότι θέλει να δώσει μία ευκαιρία στον Παρασκευά κι ότι θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο. Ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 80 στις 19/1/2023

Επεισόδιο 80
Παρασκευή

Ο Παρασκευάς ενισχύει τη ζήλια του Φίλιππου μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Ο Στάθης συναινεί με την μετακόμιση της Ιουλίας στην Αθήνα, με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα.

Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Αμαλία, ενώ εκείνη νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας.

Ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα. Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους πετυχαίνει σε τρυφερό τετ-α-τετ.

Η Ασπασία συμβουλεύει την Ειρήνη να μην ξαναγυρίσει στον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *