Σασμός – Η Αργυρώ εκβιάζει την Σάντρα: «Θα σε…»

 

Σασμός – Η Αργυρώ εκβιάζει την Σάντρα: «Θα σε…»

Σασμός – Η Αργυρώ εκβιάζει την Σάντρα: «Θα σε…»

 

Το πιο σκληρό και ψυχρό πρόσωπό της θα δείξει η Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια του Σασμού και συγκεκριμένα στην Σάντρα και θα την προειδοποιήσει να μείνει μακριά.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια μιας συνάντησής τους, η γιατρός λέει στην γυναίκα του Αστέρη για την γνωριμία της με τον Σταύρο στα Γιάννενα.

«Από που κι ως που γνώρισες εσύ τον Σταύρο και πως μπορείς να μιλάς για τη σχέση μας;» θα την ρωτήσει η Αργυρώ. Τότε, η κόρη του Δημήτρη θα της εξηγήσει πως για ένα διάστημα ζούσε στο συγκεκριμένο μέρος και είχε τύχει να έρθει σε επαφή μαζί του ο όποιος και της εξομολογήθηκε το κακό παρελθόν του με την Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή για απαγωγή η Μυρτάλη;

Η Αργυρώ τότε θα της πει σύμφωνα με το daddycool και το TiviΣίριαλ: «Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου ή αν όλα αυτά που μου λες ισχύουν αλλά ένα πράγμα θα σου πω μόνο. Κρατήσου μακριά από το σπίτι και τον άντρα μου γιατί θα σε δώσω στον πατέρα σου και θα ειδοποιήσω τη μάνα σου.

Θα σε εκθέσω σε όλο το χωριό. Δεν θα μπορείς να σταθείς πουθενά».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από φρικτούς εφιάλτες

Η Σάντρα θα πάθει σοκ με το ξέσπασμα που θα έχει η Αργυρώ, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού, ωστόσο δεν θα υποχωρήσει τόσο εύκολα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *