Παράδεισος Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της αρχίζει

 

Παράδεισος Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της αρχίζει

Παράδεισος Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της αρχίζει

 

Ο Ρένος όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» ενοχοποιεί τη Βικτώρια με αποτέλεσμα η καταδίκη της να πλησιάζει.

Υποδεικνύει που είναι κρυμμένο το όπλο των φόνων

Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης βλέπουν τον Σίμο να πληρώνει δυο άντρες και αποφασίζουν ο ένας να παρακολουθήσει τον Σίμο και ο άλλος τους άντρες.

Στη συνέχεια όταν ο Σωτήρης πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα βρίσκει στο γραφείο του τον Ρένο, ο οποίος καταθέτει ότι πίσω από όλα κρύβεται η Καρτεζίνη. Ο Δημοσθένης εντωμεταξύ τον αμφισβητεί, ενώ ο Σωτήρης πιστεύοντάς τον του ζητάει να του πει που είναι το όπλο.Παράδεισος Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της αρχίζει

Διαβάστε Επίσης  Τραγωδία στην Τήνο: Δύο νεκροί από πτώση απορριμματοφόρου σε γκρεμό 100 μέτρων

Από την άλλη ο Δημοσθένης ενημερώνει την Βικτώρια για την κατάθεση που έδωσε ο Ρένος και αργότερα εκείνη λέει στον Σίμο να τον βγάλει από τη μέση για να σωθεί.

Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να πείσει τον Ρένο όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών», ότι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει ο ίδιος τη θανατική ποινή είναι να καταδώσει στην αστυνομία τον Σίμο. Ενώ του εξηγεί επίσης ότι έτσι κι αλλιώς τον Σίμο θα τον “δώσει” η νονά του, οπότε δεν πρόκειται να γλιτώσει.

Διαβάστε Επίσης  Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος

Ο Ρένος υπό την απειλή της θανατικής ποινής, έντρομος λέει στην αστυνομία που βρίσκεται το όπλο των φόνων στο σπίτι του. Έτσι μετά τον εντοπισμό του, γίνεται ανάλυση των δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρέθηκαν πάνω του και αποδεικνύουν ότι ανήκουν στη Βικτώρια. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη και την καταδίκη της αδίστακτης γυναίκας αρχίζει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *