Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή και τρώει ισόβια

 

Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή και τρώει ισόβια

Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή και τρώει ισόβια

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Συγκεκριμένα, η Αντωνία τον τελευταίο καιρό είχε έρθει κοντά με την Αλκμήνη εξαιτίας του θέματος που είχε προκύψει με την Ισμήνη και πίστευε πως θα είναι ξανά μαζί.

Επιμένει λοιπόν να βρίσκονται, ωστόσο η Αλκμήνη, προκειμένου να την αποφύγει οριστικά και να της διαγράψει κάθε ελπίδα επανασύνδεσης, της λέει ένα τεράστιο ψέμα. Ότι σκοπεύει να παντρευτεί με τον Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι τα νιάτα μου

Φυσικά, αυτό διαλύει την Αντωνία και δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την απόρριψη. Κυριεύεται από μίσος και ζήλεια και ψάχνει κάθε τρόπο για να την εκδικηθεί και να την πονέσει. Έτσι, μια νύχτα και θολωμένη από μίσος, πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και σκοτώνει με μανία την Αλκμήνη.

Η τελευταία αφήνει την τελευταία της πνοή στο πάτωμα και η Αντωνία, γεμάτη αίματα, δεν μπορεί να πιστέψει τι έκανε. Αμέσως ειδοποιούνται οι Αρχές και συλλαμβάνεται. Η σύλληψή της αλλά και η δολοφονία της Αλκμήνης σοκάρουν ολόκληρη την Μάνη και περισσότερο από όλους τον Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Συναρπάζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Τελικά, η Αντωνία τρώει ισόβια και μπαίνει φυλακή, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, ενώ λίγο καιρό μετά την κηδεία της Αλκμήνης, ο Ορέστης πουλάει την επιχείρησή του και επιστρέφει ράκος στην Αθήνα, για μια νέα αρχή…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *