Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα φρικτό γεγονός θα σκορπίσει τον τρόμο στους Σταματάκηδες. Ο Αστέρης θα βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση στο κελί του, με αποτέλεσμα οι αρχές να τον οδηγούν άμεσα στο νοσοκομείο, στη σειρά Σασμός.

      Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Ο νεαρός πρωταγωνιστής καταρρέει μέσα στη φυλακή. Η καθημερινότητά του φαντάζει με εφιάλτη. Ο Καραπάνος έχει πραγματοποιήσει ισχυρή επίθεση κατά των εχθρών του, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα.

Ενώ ο Τόλης δείχνει πως είναι με το μέρος του Αστέρη, σταδιακά έρχεται και το δικό του παρελθόν στο φως και όλα αλλάζουν. Άλλωστε, δε θα ήταν εφικτό να βρίσκεται σε μία τόσο “σκληρή” πτέρυγα, εάν είχε κάνει απλώς λάθη σε λογιστικά βιβλία…

Ο Αστέρης θα καταρρεύσει στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα οι φύλακες να τον στέλνουν στο κοντινότερο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το MYtv και την Σοφία Τσιρκα, η Αργυρώ θα ενημερωθεί για το γεγονός αυτό και θα επιχειρήσει να τον συναντήσει. Θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού της και ο μόνος τρόπος είναι να του μιλήσει με ηρεμία.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Σπήλιος μαθαίνει τη συνταρακτική αλήθεια

Ο Αντώνης τρέχει να ενημερώσει την Μαρίνα πως ο Αστέρης είναι εκτός φυλακής, με αποτέλεσμα εκείνη να θορυβείται. Δε θέλει η κόρη της να επισκεφτεί τον άνθρωπο που τους κατέστρεψε τη ζωή. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε, η ψυχική της υγεία δεν έχει σταθεροποιηθεί.

 

Η Αργυρώ, όμως, αγνοεί την μητέρα της και μαζί με την Άσπα, επιχειρεί να πάει στο νοσοκομείο. Μόνο που εκεί όλα θα ανατραπούν ξανά, καθώς δε θα είναι μόνη της με τον Αστέρη Σταματάκη… Σε τί κίνδυνο θα μπουν ξανά οι πρωταγωνιστές στα επόμενα επεισόδια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *