Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέα δραμεντί της ΕΡΤ1!

 

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 40 στις 23/11/2021
επεισόδιο 40

Ο Φεγκούδης μαθαίνει για την απόφαση της Μαριτίνας να πάρει τον Μάνο και να φύγουν από το σπίτι, ενώ η Τόνια κατηγορεί τη Μαριτίνα ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το μωρό. Η Σούλα αποκαλύπτει στον Χρύσανθο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Φεγκούδη και η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με τη Μάρω και το κλεμμένο περιδέραιο. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια, όταν ο Μάνος της αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα για τη Μαριτίνα; Τι θα συμβεί όταν έρθει η Σούλα στο σπίτι του Φεγκούδη;

 

 

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 41 στις 25/11/2021
επεισόδιο 41

Η Σούλα με τον Φεγκούδη, ύστερα από μια ωραία συζήτηση, φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η Μάρω στριμώχνει τη Διώνη, αλλά ο Χρύσανθος προλαβαίνει και τη «σώζει». Ο Παντελής επιμένει να διώξει την Ντάντω από το σπίτι, την ώρα που ο Μάνος ψάχνει να βρει λύση για το πιστοποιητικό γέννησης του Μπάμπη. Πώς σκοπεύει η Μαριτίνα να κλείσει τα στόματα που την κουτσομπολεύουν στην ομάδα; Τι κρύβει η Σούλα, που επιμένει να μάθει ο Φεγκούδης;

 

 

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 42 στις 26/11/2021
επεισόδιο 42

Παράλληλα με την προσαρμογή του στο σπίτι του Πιπερόπουλου, ο Μάνος πρέπει να λύσει νέα προβλήματα σχετικά με το παιδί. Το σχέδιο του Πιπερόπουλου με τις κάμερες κινδυνεύει να… εκπυρσοκροτήσει και η στάση του Παντελή προδικάζει περισσότερα προβλήματα. Όσο η Σούλα και ο Φεγκούδης αφηγούνται τις ιστορίες τους μετά τον χωρισμό, η Τόνια συνειδητοποιεί πως δεν ξέρει την αλήθεια για πολλά πράγματα. Παράλληλα, η Πελαγία αποζητά διακαώς απαντήσεις –και εκδίκηση. Ο Χρύσανθος προσπαθεί να κλείσει παλιές ιστορίες, με τον κλοιό γύρω του να στενεύει ασφυκτικά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε το 2023

 

 

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 43 στις 29/11/2021
επεισόδιο 43

Η Διώνη καχύποπτη σχετικά με την εμφάνιση της Σούλας στο σπίτι, ρωτά την Τόνια και τον Φεγκούδη περισσότερες πληροφορίες. Ο Νικόλας, κατόπιν συνεννόησης με τον Μάνο, διαβεβαιώνει τον Φεγκούδη ότι είπε ψέματα στον Πιπερόπουλο για το μωρό. Η Τόνια εκφράζει τις αμφιβολίες που έχει σε σχέση με το αν η Τζέιν είναι πραγματική μητέρα του Μπάμπη και ο Μάνος σπεύδει να την «καθησυχάσει», δείχνοντάς της ένα πλαστό πιστοποιητικό γέννησης του μωρού.

Ο Παντελής ξηλώνει τις κάμερες εκτός από αυτήν της κρεβατοκάμαρας, ώστε να εμποδίσουν το ζευγάρι να έρθει σε επαφή.Ο Χρύσανθος, απελπισμένος, φοβάται ότι θα τον βάλουν στη φυλακή κι η Μάρω προσπαθεί να βρει λύσεις. Του προτείνει να προσεγγίσει τη Διώνη, με σκοπό να πάρει πίσω το κολιέ. Ο Χρύσανθος, παρά τη θέλησή του, δέχεται και κανονίζει να συναντηθεί μαζί της στο ξενοδοχείο Μπαρμπαρόσα. Σε εκείνο το ξενοδοχείο, δηλαδή, που θα συναντηθεί και ο Φεγκούδης με τη Σούλα το ίδιο βράδυ…

 

 

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 44 στις 30/11/2021
επεισόδιο 44

Οι κρυφές συναντήσεις με ιστορίες από το παρελθόν έχουν την τιμητική τους και όσο ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη με τη Σούλα στη Μαλεσίνα, ο Χρύσανθος αναγκάζεται να θυμηθεί την παλιά του ζωή και να συναντήσει τη Διώνη. Η Πελαγία εμφανίζεται στο σπίτι του Φεγκούδη αποφασισμένη για εκδίκηση, όσο ο Πάρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να ξέρει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών αποφασισμένων να φτάσουν στα άκρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται χωρισμός βόμβα

Και όλα αυτά όσο ο Μάνος προσπαθεί να κάνει, έστω, υποφερτή τη διαμονή του στο σπίτι του Πιπερόπουλου, οι δολοπλοκίες του οποίου θα δώσουν μεγάλη χαρά στη Μαριτίνα. Ο Λουδοβίκος αποφασίζει να αναλάβει δράση στη διεκδίκηση της Σούλας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

 

 

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 45 στις 1/12/2021
επεισόδιο 45

Οι συναντήσεις στο ξενοδοχείο παίρνουν αναπάντεχη τροπή, με τον Φεγκούδη να στριμώχνει τη Σούλα σε σχέση με το παρελθόν της και τη Μαλεσίνα και τη Διώνη να απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί τον πραγματικό λόγο που θέλησε να τη συναντήσει ο Χρύσανθος -που δεν είναι άλλος από το κλεμμένο περιδέραιο. Ο Μάνος προδίδει άθελά του τα πραγματικά συναισθήματά του για τη Μαριτίνα στον Πιπερόπουλο και η Πελαγία αποφασίζει να απομακρύνει τον Πάρη από την Τραβιάτα. Θα αποκαλύψει η Σούλα την αλήθεια στον Φεγκούδη; Τι θα συμβεί όταν ο Λουδοβίκος αποφασίσει να την παρακολουθήσει στο κρυφό ραντεβού της;

 

 

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 46 στις 2/12/2021
επεισόδιο 46

Η Σούλα κι ο Χρύσανθος τσακώνονται με τον Λουδοβίκο στον διάδρομο του ξενοδοχείου και την επόμενη μέρα κανονίζουν να το συζητήσουν για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Το «ξεκαθάρισμα», όμως, αναβάλλεται, καθώς ένας αστυνομικός καλεί τον Χρύσανθο στο Τμήμα. Η Διώνη ενημερώνεται για το περιστατικό, αλλά νομίζει ότι πρόκειται για τέχνασμα της Μάρως. Ο Φεγκούδης ακούει τη συμβουλή της Τόνιας και σταματά να ερευνά το θέμα της Μαλεσίνας. Ο Παντελής κι ο Πιπερόπουλος στήνουν παγίδα στον Μάνο προκειμένου να αποδείξουν στη Μαριτίνα ότι ο Μάνος αποφεύγει την ερωτική επαφή μαζί της. Η Τόνια τηλεφωνεί στον πατέρα του Φλοριάν και ανακαλύπτει ότι ο αριθμός του είναι εκτός λειτουργίας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *