Η τελευταία ώρα επεισόδια 41-42-43-44-45-46

Η τελευταία ώρα επεισόδια 41-42-43-44-45-46Η τελευταία ώρα επεισόδια 41-42-43

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Η Κάτια δέχεται επίθεση από δύο άντρες, ο Κωνσταντίνος τη σώζει και την περιθάλπει. Ο Νικόλας εξαφανίζεται και η Ισμήνη πάει στο σπίτι της Λουκίας και του Αντρέα για να μάθει τι έγινε. Το κουδούνι χτυπάει και η Ισμήνη ανοίγει την πόρτα στη Μαρίνα… Η Κική κανονίζει έξοδο στο μπαρ, για να γνωρίσει στην Έλλη τον Γιώργο. Όταν ετοιμάζεται να φύγει, εμφανίζεται ο Μάρκος και η βραδιά εξελίσσεται με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ο Νικόλας καλεί τη Λουκία και της ζητάει να τον βρει, ενώ η Μαρίνα αρπάζει την ευκαιρία όταν μένει μόνη με τον Αντρέα. Η Άσπα λυγίζει στα λόγια της Σίλιας, ενώ η Ζωή αναγκάζεται να πάρει σπίτι της τον Παύλο μετά από ένα άγριο σκηνικό με τους γονείς του.

ΤΡΙΤΗ 30/11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42
Η Μαρίνα λέει στην Έλλη για τον τσακωμό του πατέρα της με το θείο της. Παράλληλα η Λουκία αναστατώνεται μετά από μια εξομολόγηση του Νικόλα. Η Έλλη ξεκινά τις συνεδρίες με την ψυχίατρο και της αφηγείται το όνειρο, ενώ η Κάτια προκαλεί ξανά τον Κων σταντίνο. Λίγο αργότερα, μια συνάντηση με δύο πρόσωπα, θα φέρει τα πάνω κάτω. Γιώργος και Κική αντιμετωπίζουν νέο πρόβλημα στη σχέση τους. Η Ζωή παραμένει καχύποπτη για τον Γεράσιμο, τη στιγμή που κάποιος τον παρακολουθεί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/12 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43
Η Κάτια προσποιούμενη τη μεσίτρια μαθαίνει πληροφορίες για το παλιό σπίτι και καταλαβαίνει ότι η Μαρίνα της είπε ψέματα για το ποιος μένει εκεί. Την ψαρεύει και όταν η Μαρίνα της λέει ότι έχει ραντεβού με την ίδια πελάτισσα, αποφασίζει να την ακολουθήσει για να μάθει τι κρύβει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Λουκία και προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά η Λουκία του ξεκόβει κάθε επαφή. Την ίδια στιγμή στην εταιρεία ο Δαμιανός δίνει οδηγίες στη Μάντυ για το πώς θα συνεχίσουν το σχέδιό τους αλλά ο Ανδρέας τους πιάνει στα πράσα. Η Έλλη και ο Μάρκος βγαίνουν ραντεβού σε μια όμορφη ταβέρνα δίπλα στο κύμα και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Λίγο πριν φιληθούν όμως, ο Μάρκος το κόβει και της λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει. Τέλος, ο Αλέξης βλέπει κάτι στην τηλεόραση που θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με το δυστύχημα στη Ρόδο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 1,2, 3, 4, 5

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/12 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44
Ένα πρόσωπο κλειδί από τη Ρόδο που εμφανίζεται στην τηλεόραση, τρομοκρατεί τον Αλέξη, ο οποίος διακόπτει το ραντεβού της Έλλης με τον Άγγελο. Ταυτόχρονα, η Κάτια βρίσκεται μια ανάσα από το να ανακαλύψει τη Μαρίνα και τον Ανδρέα, ενώ ο Κωνσταντίνος αιφνιδιάζεται από την επιστροφή της Νάντιας, που τον βρίσκει απροετοίμαστο.

Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ακόμη μια φορά τη Ζωή, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που δεν Περιμένει. Τέλος, η Έλλη υποψιασμένη ψάχνει να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσα στη Λουκία και τον Νικόλα, αλλά δεν υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποιος έξω από το σύμπαν τους που θα φέρει τα πάνω κάτω.

 

ΤΡΙΤΗ 7/12 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45
Η Κάτια με την Έλλη ανησυχούν για την κατάθεση του Πέτρου, ενώ εκείνος έχει βάλει κάποιον να ανακαλύψει την παρέα με απώτερους σκοπούς. Η Νάντια βρίσκει το μπλουζάκι της Κάτιας και ζητάει εξηγήσεις από τον ΚωνσταντίVo. Η Άσπα στραγγίζει από τον Γεράσιμο όποια πληροφορία μπορεί και τον βγάζει από τη μέση. Ο Νικόλας αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και κυριαρχεί στη δουλειά, ενώ η Λουκία που τον συναντά του γκρεμίζει τα πάντα!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μια κατάρα οδηγεί ζευγάρι σε χωρισμό

Η Κάτια στριμώχνει τη Μαρίνα για τα ψέματα που της είπε. Η Μαρίνα και η Ισμήνη λίγο αργότερα θα συναντηθούν τυχαία στο γραφείο του Αντρέα και οι εξελίξεις θα είναι ακραίες. Η Κική μοιράζεται τον πόνο της με την Έλλη και εκείνη της λέει ότι δεν υπήρξε κανένα φιλί με τον Άγγελο. Λίγο αργότερα, στην αίθουσα χορού, θα καταφέρει να βάλει τα όριά της στον Άγγελο και τότε εκείνος θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/12 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46
Έλλη και Μάρκος περνούν μαζί ένα ρομαντικό απόγευμα, που, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Ζωή ετοιμάζεται για την Κύπρο, ενώ η Σίλια αναλαμβάνει μια δύσκολη υπόθεση.

Παράλληλα, η Ισμήνη αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει τη Μαρίνα. Ο Νικόλας μένει έκπληκτος με αυτό που ακούει από την Κάτια. Ο Γιώργος και η Κική έχουν ακόμα ένα επεισοδιακό ραντεβού. Ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να βρει την παρέα που ήταν στη Ρόδο, ενώ η Κάτια δέχεται ένα μήνυμα που την αναστατώνει.

Η τελευταία ώρα επεισόδια 41-42-

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *