Η Γη της Ελιάς: «Σου αρέσει τώρα που με βλέπεις διαλυμένη;»

 

Η Γη της Ελιάς: «Σου αρέσει τώρα που με βλέπεις διαλυμένη;»

Η Γη της Ελιάς: «Σου αρέσει τώρα που με βλέπεις διαλυμένη;»

 

Με την Αρετή τα βάζει η Βασιλική μετά τον θάνατο του Φίλιππου, όπως βλέπουμε στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και την κατηγορεί για τον χαμό του.

Πηγαίνει λοιπόν να τη δει στη φυλακή οργισμένη της λέει:

«Τι παίρνεις και ξαναπαίρνεις; Για να μου δείξεις ότι λυπήθηκες; Σου αρέσει τώρα που με βλέπεις διαλυμένη; Ευχαριστήθηκες; Πες μου ότι λυπήθηκες κιόλας… Εσύ δεν ήσουνα που καταριόσουνα τον Φίλιππο μέρα νύχτα; Εσύ δεν μου έλεγες να τον χωρίσω; Η κακία σου και το μίσος σου τον σκότωσε. Είσαι επιτέλους ευχαριστημένη;».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Ο παπά-Μιχάλης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν»

Η Αρετή φυσικά τα αρνείται όλα μιας και πράγματι δεν ήθελε τον Φίλιππο για γαμπρό της, όμως ποτέ δεν επιθυμούσε τον τόσο τραγικό θάνατό του για αυτό και προσπαθεί να ηρεμήσει την Βασιλική, όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς αλλά μάταια, μιας και η κόρη της την βλέπει σαν εχθρό της.

«Σκάσε πια, δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο» της λέει φωνάζοντας και συνεχίζει «Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου… Σε σιχάθηκα..».

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος κινδυνεύει – Το μέλλον του

Η Αρετή επιστρέφει λίγο αργότερα στο κελί της και λέει κλαίγοντας στην Κούλα:

«Μα να μου μιλήσει έτσι εμένα και να μου πει ότι με σιχάθηκε; Τη μάνα της; Λες και ήθελα εγώ να πεθάνει ο Φίλιππος; Τι είμαι, καμιά σκατόψυχη; Όλο μαζί μου τα βάζει αυτό το παιδί. Δεν αντέχω Κούλα».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *