Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος δίνει ένα φάκελο στην Αμαλία και…

 

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος δίνει ένα φάκελο στην Αμαλία και…

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος δίνει ένα φάκελο στην Αμαλία και…

 

Η Αμαλία και ο Ντίνος συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά, και όπως θα δούμε στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», ο Σίμος υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει, ενώ μετά γίνεται η ανατροπή και εκείνος με την Αμαλία παίρνουν μια μεγάλη απόφαση.

 

Την ρωτάει αν τον αγαπά….

Ο Ντίνος λέει στην Αμαλία να βρεθούν στο πάρκο. Εκεί αρχίζουν να εξομολογούνται τι αισθάνεται ο ένας για τον άλλον, ενώ την ίδια στιγμή όλοι αναζητούν την Αμαλία.

Αργότερα η Πολυξένη της λέει ότι ο Σίμος την έψαχνε και ότι πήρε την κάμερα της. Η Αμαλία εκνευρίζεται, ενώ ο Σίμος μετά σε μια κουβέντα που έχουν της λέει ότι απλώς ανησύχησε και δεν είχε σκοπό να της κάνει έλεγχο.

Διαβάστε Επίσης  Οι Ψυχοκόρες: Το καθηλωτικό τρέιλερ του β’ κύκλου

Εντωμεταξύ ο Σίμος όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», ακούει την Αμαλία να μιλάει στο τηλέφωνο όπου εκείνη κανονίζει να συναντηθεί με τον Ντίνο.

Όταν εκείνος της κάνει έπειτα ερωτήσεις, η Αμαλία του απαντά ότι είχε κανονίσει να δει τον ανιψιό της. Μετά τον ρωτάει για τη διεύθυνση ενός φωτογραφείου και στη συνέχεια ο Σίμος συνειδητοποιεί τι γίνεται και ξεσκεπάζει τη σχέση της με τον Ντίνο.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια: Ποιόν βρίσκει ο Ευθύμης να ψάχνει στο σπίτι του;

Στη συνέχεια όπως θα παρακολουθήσουμε η Αμαλία λέει στον Ντίνο τι έχει συμβεί και του ζητάει να παραδεχτούν την αλήθεια, ενώ μετά ο Σίμος της δίνει τον φάκελο με τις φωτογραφίες, λέγοντάς της ότι δεν τις έχει δει και την ρωτάει αν τον αγαπάει.

Η Αμαλία λέει στον Ντίνο ότι πρέπει να τερματίσουν τη σχέση τους και οδηγούνται τελευταία φορά από το πάθος τους να κάνουν έρωτα.

Καθώς τον αποχαιρετά του λέει ότι εκείνη και ο Σίμος θα φύγουν στο εξωτερικό και του δίνει τη φωτογραφία που τον έβγαλε στον πάρκο, ζητώντας του να την θυμάται….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *