Σασμός Spoiler: Σε σοκ η Θοδώρα στο φινάλε – Τι θα της συμβεί;

Σασμός Spoiler: Σε σοκ η Θοδώρα στο φινάλε – Τι θα της συμβεί;Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί η Θοδώρα, στο φινάλε της σεζόν Σασμός. Μία είδηση θα είναι αρκετή για να την ταράξει και για να την βάλει σε σκέψεις.. Το τελευταίο διάστημα, η ίδια παρακολουθεί πως ο αδελφός της έχει αλλάξει σημαντικά. Το ίδιο ισχύει και για την Κλαίρη, η οποία αισθάνεται ανήμπορη να τον βοηθήσει.

Πράγματι, ο Μανόλης ταλαιπωρείται από φρικτούς εφιάλτες. Μετά τη συζήτηση που είχε με τον Μαθιό, τίποτα δεν είναι το ίδιο στη ζωή του. Η ημέρα του γάμου πλησιάζει κι εκείνος δε γνωρίζει τι να κάνει: Να αποκαλύψει την αλήθεια ή όχι;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αντιμέτωποι Μαθιός Και Πέτρος

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η Κλαίρη και η Θοδώρα προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον αγαπημένο τους Μανόλη. Εκείνος, παλεύει μέσα του να μη ξεσπάσει, όμως δεν αντέχει..

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Μαθιός ομολογεί στην Θοδώρα πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, στη σειρά Σασμός. Της εξηγεί όλα όσα είδε στο βουνό εκείνη την φρικτή ημέρα που τον στιγμάτισε για πάντα. Όλα αυτά, λίγες στιγμές πριν τον γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παίρνει σβάρνα τα μοναστήρια

Η Θοδώρα παγώνει. Πρώτη φορά βλέπει τον αδελφό της να υποφέρει τόσο πολύ. Στο μυαλό της ξυπνούν μνήμες από τότε που κατηγόρησε άδικα τον Πετρή και καταρρέει από τις ενοχές, για ακόμη μια φορά. Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *