Η Παναγιά της Φωτιάς: Η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha

 

Η Παναγιά της Φωτιάς: Η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha

Η Παναγιά της Φωτιάς: Η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha

 

Ο Σπύρος Πετρουλάκης θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να μας καθηλώνει, με τις ιστορίες του

.Μετά τον Σασμό, θέση στο πρόγραμμα του Alpha, παίρνει η νέα σειρά “Η Παναγιά της Φωτιάς”, με μία υπόθεση συγκλονιστική. Αποτελεί έναν συνδυασμό δύο μυθιστορημάτων του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη, των: «Εξομολόγηση» και «Παναγία της φωτιάς».

Η νέα αυτή δραματική σειρά θα προβάλλεται στην prime time ζώνη. Είναι μια ιστορία εποχής, γεμάτη ένταση, σασπένς και εξελίξεις που αναμένεται να κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το Επόμενο Εκδικητικό Χτύπημα Των Βρουλάκηδων

Τι θα δούμε και πως θα συνδυαστούν τα δύο βιβλία, για να “φτάσουν” στην μικρή μας οθόνη, με την υπογραφή του Σπύρου Πετρουλάκη;

 

Η Παναγιά της Φωτιάς – Η υπόθεση της νέας σειράς

Στην «Εξομολόγηση, κεντρικό πρόσωπο είναι η Ελένη και η ιστορία ξεκινάει στην Κωνσταντινούπολη το 1928, όπου η κοπέλα χάνει τους γονείς της, οι συγγενείς της της δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο και εκείνη καταλήγει ως αντικείμενο συναλλαγής στην ήπειρο. Μετά από πολλά χρόνια πλέον ως γερόντισσα Μαρκέλλα εξομολογείται στον πατέρα Θεόφιλο τα κρίματά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια καυτή νύχτα καταλήγει σε φιάσκο…

Η ιστορία θα περιλαμβάνει στοιχεία και από το σίκουελ «Παναγία της φωτιάς» με παράλληλες ιστορίες προσώπων αλλά και με τον πατέρα Θεόφιλο, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τις αλήθειες της συγκλονιστικής εξομολόγησης της γερόντισσας.

Τα δύο αυτά μυθιστορήματα ενώνονται με μαγικό τρόπο και δημιουργούν μία νέα ιστορία, με πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *