Μαύρο Ρόδο: Είναι έγκυος – Ο Γεράσιμος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του

Η πίεση των όσων συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Πέτρο και στεναχώρια από το χωρισμό τους αρρωσταίνουν την Ελισάβετ, η οποία καταλήγει στο νοσοκομείο. Μόνο που εκεί μαθαίνει σοκαρισμένη πως περιμένει παιδί. Πως θα αντιδράσει η ίδια και τι θα γίνει τώρα με τον Πέτρο; Διαβάσετε όλες τις απαντήσεις στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV 24.

Μπορεί στα νέα επεισόδια που θα δείτε από δω και στο εξής η Ελισάβετ να έχει παρατήσει τον Πέτρο και να έχει γυρίσει πίσω στο μοναστήρι, όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Κι αυτό γιατί η κοπέλα μαθαίνει πως είναι έγκυος και μάλιστα όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες, στο τέλος της σειράς να παντρευτεί με τον Πέτρο. Μέχρι βέβαια να φτάσουν σε εκείνο το σημείο η σχέση τους θα περάσετε δια πυρός και σιδήρου. Ας τα πάρουμε όμως απ’ την αρχή.

Όταν η κοπέλα σε έξαλλη κατάσταση είδε τις φωτογραφίες του Πέτρου με τους φίλους του, που είχαν μεταμφιεστεί σε καλόγριες, ζήτησε από την Αυξεντία να επιστρέψει πίσω στο μοναστήρι αποφασισμένη πως η κοσμική ζωή δεν είναι για εκείνη. Από την άλλη όταν ο Πέτρος το ανακαλύπτει προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της αλλά μάταια. Εκείνη δεν θέλει να τον δει ποτέ ξανά. Σε αντίθεση με τον Πέτρο ο Γεράσιμος πετάει από την χαρά του, που επιτέλους έχει ξανά κοντά του την Ελισάβετ.

Μέσα σε όλα η Αλεξία αναλαμβάνει να κάνει τον πυροσβέστη ανάμεσα σε Ελισάβετ και Πέτρο και να τους τα ξαναβρεί. Τα πράγματα θα πάρουν σύντομα άλλη τροπή. Η Ελισάβετ παλεύει να ξεχάσει την τον Πέτρο, η Θεοδότη της εξιστορεί την δική της ιστορία αγάπης που έζησε και πως ο έρωτας την κατέστρεψε και την οδήγησε στο μοναχισμό. Η Ελισάβετ με όσα ακούει ρωτάει: “Άρα ο έρωτας φέρνει μόνο πόνο έτσι δεν είναι;” . Η Θεοδότη όμως της επισημαίνει: “Στη δική μου περίπτωση έφερε πόνο δεν είναι όμως όλες οι περιπτώσεις ίδιες να κοιτάξει να ακολουθήσεις την καρδιά σου ξέρει αυτή που θα σε οδηγήσει”.

Η πίεση όλων αυτών των ημερών και όσον έζησε Ελισάβετ την αρρωσταίνουν βαριά. Ο πυρετός ανεβαίνει επικίνδυνα και ίδια παλεύει να κρατήσει τις δυνάμεις της και να γίνει καλά. Στο μεταξύ η Αλεξία αποφασίζει να πάει να την συναντήσει και να της μιλήσει και για τον Πέτρο, αλλά όταν μπαίνεις στο κελί της την βρίσκει πεσμένη στο έδαφος να έχει χάσει τις αισθήσεις τις. “Βοήθεια” ,φωνάζει και εκεί τρέχει ο Γεράσιμος με τον οποίο μαζί παλεύουν να την συνεφέρουν. “Ψήνεται στον πυρετό μήπως να την πάμε στο νοσοκομείο, καλύτερα;”, πρότεινε η Αλεξία φοβισμένη.

Η Ελισάβετ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και τελικά την μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ ο Πέτρος αδημονεί να μιλήσει με την Αλεξία και να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι, αλλά εκείνη δεν απαντά στα τηλέφωνα και αυτό τον ανησυχεί: “Σε έχω πάρει πολλά τηλέφωνα και δεν απαντάς, πάρε με ανησυχώ”, της αφήνει μήνυμα. Στο νοσοκομείο οι γιατροί κάνουν μια σειρά εξετάσεων στην Ελισάβετ και το νέο που μεταφέρουν στα δικά της άτομα που περιμένουν υπομονετικά, προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα: “Είναι έγκυος”, τους ανακοινώνουν και επικρατεί παγωμάρα.

Εκείνη που χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του είναι ο Γεράσιμος. Όμως και η αρχική αντίδραση της Ελισάβετ, δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, καθώς βρίσκεται σε σοκ και το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι να μην το μάθει ο Πέτρος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *