Το Ναυάγιο: «Αυτό το μωρό ίσως δεν είναι της Στέλλας»

Το Ναυάγιο: «Αυτό το μωρό ίσως δεν είναι της Στέλλας»Καταιγιστικές οι εξελίξεις απόψε 9/4 στο “Ναυάγιο” με την Ελένη να εκμυστηρεύεται στον Βασίλη ότι το μωρό μπορεί να μην είναι της Στέλλας.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη στην Ειρήνη και της λέει πως δεν είναι ο Αντώνης Καραδήμος. Η Ειρήνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Όλες οι εξελίξεις απόψε 9/4 στο Ναυάγιο

Η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη και οι δυο τους έρχονται σε μία μυστική συμφωνία. Ο Γιώργης αναφέρει στον Ξενάτο τον βιασμό της Αλίκης από τον Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη δεν δέχονται τον Μάκη για σύντροφο της Λίνας, ενώ ο Μάκης αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Φτου σου ανίκανε»

Ένα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες στην Ελένη. Η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια. Θα τον πιστέψει όταν της πει πως δεν είναι αυτός ο Αντώνης Καραδήμος; Την ίδια ώρα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: H υπόθεση της Πάτρας ζωντανεύει μέσα στην σειρά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *