Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 11, 12, 13 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 11 στις 16/10/2023
Επεισόδιο 11
Δευτέρα

Η Θεοφανώ έχει αρχίσει να πιστεύει πως οι Γερακάρηδες έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της και αποφασίζει να κάνει μόνη της έρευνα προκειμένου να μάθει την αλήθεια. Ο Φρίξος που ανησυχεί ότι η απόφαση της αυτή μπορεί να προκαλέσει νέα μεγάλη αναστάτωση προσπαθεί να την σταματήσει.

Η Μεταξία δεν αντέχει ούτε στην ιδέα ότι θα δει τον Τζανή να ντύνεται γαμπρός και προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον επικείμενο γάμο του αδερφού του.

Εκείνος όμως δε δείχνει να επηρεάζεται από όσα του λέει. Τον Κανέλλο από την άλλη τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Η αποκάλυψη του Αντρέι θα τον αναστατώσει πολύ αλλά και θα τον προβληματίσει. Παράλληλα ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του ελπίζοντας ότι αυτά θα τον οδηγήσουν στο χαμένο το θησαυρό.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Τζανής παίρνει μία απόφαση που καταρρακώνει την Μεταξία ενώ ο Μιχαήλ κάνει μία πρόταση στον Σπήλιο η οποία τον εξοργίζει. Όλοι φοβούνται τώρα ότι δεν θα αργήσει να φτάσει η στιγμή που θα ξυπνήσει η παλιά βεντέτα ανάμεσα στις δύο πατριές της Μάνης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός αρνείται να δώσει διαζύγιο στη Βασιλική

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 12 στις 17/10/2023
Επεισόδιο 12
Τρίτη

Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη. Η κατάσταση είναι έκθρυμη καθώς κανένας από τους δύο δεν κάνει πίσω, ούτε δείχνουν να έχουν την διάθεση να βρουν μία συμβιβατική λύση.

Τόσο ο Μιχαήλ όσο και ο Σπήλιος είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες που θα έχει αυτός στις δύο οικογένειες.

 

Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος από τα σχέδια του πατέρα του και δεν το κρύβει. Ο Μιχαήλ από την πλευρά του, του ξεκαθαρίζει ότι δε σκοπεύει να αλλάξει τις αποφάσεις του και ξεκινά για το ταξίδι του στην Αρεόπολη προκειμένου να μιλήσει με τους υπόλοιπους τους καπεταναίους.

Μια τραυματισμένη γυναίκα η Σιμόνη θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαρέων αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς. Παράλληλα ο Μιχαήλ θα νιώσει μεγάλη απογοήτευση φτάνοντας στην Αρεόπολη αφού δεν θα έχει την υποδοχή που περίμενε. Όλα δείχνουν ότι κάποιος έχει φροντίσει να του χαλάσει τα σχέδια.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 13 στις 18/10/2023
Επεισόδιο 13
Τετάρτη

Η Δαμιανή που δεν έχει καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει την πικρία της απέναντι στην Αναστασία την εξορίζει ελπίζοντας ότι έτσι θα την κρατήσει μακριά από τον Μιχαήλ. Παράλληλα η Θεοφανώ και ο Μάρκος παίρνουν μία απόφαση που θα τους βάλει σε σκοτεινούς δρόμους.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Παγίδα θανάτου για την…

Οι δυο τους εμμένουν στην απόφαση τους και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τις όποιες συνέπειες. Στο μεταξύ στο συμβούλιο των καπεταναίων ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η σχέση Λασκαραίων και Γερακάρηδων να βρεθούν για άλλη μια φορά στην κόψη.

 

Η Θεοφανώ γνωρίζετε καλύτερα με την Σιμόνη η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να την φιλοξενήσουν στον Πύργο μέχρι να γίνει καλά. Ο Μισέλ από την άλλη δεν έχει πει σε κανέναν για το χαρτί που βρήκε και μόνος του προσπαθεί να ανακαλύψει αν πράγματι πρόκειται για χάρτη θησαυρού ή άδικα κάνει όλη αυτή την προσπάθεια.

Η απόφαση της Δαμιανής για την Αναστασία έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Πύργο και έχει οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα. Μάλιστα ο γιος της, ο Τζανής, θα έχει έναν επικίνδυνο καβγά με τον Μάρκο και η ίδια θα φοβηθεί για τα χειρότερα. Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξύπνα και ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *