Το Προξενιό της Ιουλίας Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 09/4/2024 έως 11/4/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 09/4/2024 έως 11/4/2024Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 09/4/24 έως 11/4/2024.

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 70 στις 09/4/2024
Επεισόδιο 70
Τετάρτη
Η ζωή στο αρχοντικό Προβιού συνεχίζεται ανέφελη, με τον Γιωργίκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το μωρό και να συνεχίζει να δείχνει στην Ιουλία το καλύτερό του πρόσωπο.

Η συμπεριφορά του κλονίζει τις πεποιθήσεις της, η γοητεία του την μπερδεύει, ο γάμος τους που πρέπει πάση θυσία να σταθεί, την οδηγούν, με τη βοήθεια και της πολύ πρακτικής σ’αυτά τα θέματα Στάσας, σε αναθεώρηση της συμπεριφοράς της απέναντί του.

Μια απροσδόκητη επίσκεψη στο αρχοντικό Προβιού, θα αναμοχλεύσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και θα κάνει την Στεφανία να υποψιάζεται πως η επιλογή του Γιωργίκη να στείλει τον Χρήστο σε ψυχιατρική κλινική, μόνο τυχαία και αθώα δεν ήταν.

Η ανακάλυψη του μυστικού της Κυριακούλας, θα αναστατώσει για άλλη μια φορά την διευρυμένη πια οικογένεια Ραζίνη και θα συσπειρώσει κοντά της όλες τις γυναίκες που ανήκουν σ’ αυτήν.

Εξαίρεση, δεν αποτελεί η Αλεξάνδρα, που αρχίζει να δέχεται το διακριτικό φλερτ του εργοδότη της και γοητευτικού νεαρού εκδότη της τοπικής εφημερίδας, Άλκη Μακρή.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 57 , 58 , 59 , 60 , 61

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 71 στις 10/4/2024
Επεισόδιο 71
Πέμπτη

Οι προειδοποιήσεις της Στάσας στην Ιουλία για την συμπεριφορά της μέσα στον γάμο δεν πιάνουν τόπο και η Δέσπω αρχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο στη ζωή του Γιωργίκη Προβιού, που περνά τη μέρα του στην φροντίδα της μικρής του κόρης και στις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες.

Την ίδια στιγμή, οι επίμονες προσπάθειες της Χάδως να ανακαλύψει αν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από την πρόωρη γέννηση του παιδιού της Ιουλίας, πέφτουν στο κενό.

Μόνη της ελπίδα πια, η Δέσπω. Που παίζοντας διπλό και τριπλό παιχνίδι, καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού.

Γίνεται έτσι, μια υπαρκτή απειλή για την ενότητα της οικογένειας, όχι όμως ισχυρότερη από τον Επιφάνειο, που η απόφασή του να επισκεφτεί τον Χρήστο στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται στην Αθήνα, θα βρει έναν απροσδόκητο συνοδοιπόρο.

Όμως, κανείς τους, ούτε καν ο Στασινόπουλος δεν υπολογίζει τη νοσταλγία του Στράτου για την οικογένειά του, αλλά και την ανάγκη του να κλείσει όλους τους παλιούς του λογαριασμούς…

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ο εισαγγελέας καίει την Αθηνά. Όλα όσα θα πει. Τι ποινή ζητάει;

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 72 στις 11/4/2024
Επεισόδιο 72
Παρασκευή

Η επίσκεψη της Φιλιώς και του Γρηγόρη στο αρχοντικό για να δουν το μωρό της Ιουλίας, ανοίγει καινούργιες πληγές. Η απουσία του Χρήστου, θα γίνει άθελά του, ο «Δούρειος Ίππος» για την εισβολή του Γρηγόρη εκ νέου στη ζωή της Ιουλίας αλλά και της οικογένειας Προβιού.

Την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, ο Επιφάνειος, αντιμετωπίζει την πρόκληση να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στον Χρήστο. Θα ενδώσει στον πειρασμό να πει την αλήθεια ή δεν θα διακινδυνεύσει την έτσι κι αλλιώς εύθραυστη υγεία του νεαρού νοσηλευόμενου;

Ο ψυχίατρος Νικολαϊδης, που δείχνει να καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα λέει, θα δώσει στον Χρήστο το «κλειδί» για να ξεκλειδώσει το παρελθόν του και να καταλάβει μέσα απ’τις μνήμες του, τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Την ίδια ώρα, στη Λάρισα, ο ερχομός του μωρού της Ιουλίας, αποδεικνύεται πως δεν είναι τελικά αρκετός για να καταλαγιάσουν τα παλιά πάθη, ούτε να σβήσουν οι παλιοί πόθοι. Θα είναι αυτή η αρχή της καταστροφής και το προμήνυμα του επερχόμενου θανάτου του Γιωργίκη Προβιού;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *