Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ όμηρος της Κυπριανής – Ποιος την σώζει;

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ όμηρος της Κυπριανής – Ποιος την σώζει;Μία ανάσα πριν το επικό φινάλε της Μάγισσας, η Θεοφανώ πιάνεται όμηρος της Κυπριανής και το μωρό της κινδυνεύει. Ποιος θα τους σώσει. Η απάντηση εδώ, θα ήταν κανονικά ο Αντρέι. Αλλά όπως θα δούμε απόψε 9/4 στο προτελευταίο επεισόδιο, ο Αντρέι αιχμαλωτίζεται και φυλακίζεται σε μπουντρούμι.

Η Κυπριανή θέλει να έχει τον έλεγχο και να ξεμπερδεύει μία και καλή με την μάγισσα. Το ζήτημα είναι αν τα καταφέρει ή εδώ έρθει η μεγάλη ανατροπή για το τέλος του πρώτου κύκλου.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Τζανέτος είναι ο πατέρας της Θεοφανώς

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ όμηρος της Κυπριανής- Ποιος την σώζει;
Όπως διαβάζουμε στο queen.gr μετά από όραμά της, η Θεοφανώ και ο Αντρέι θα βρεθούν στο σπίτι όπου φυλάσσεται το μωρό της. Μόνο που εκεί είναι και οι άντρες της Δαμιανής που τους περιμένουν. Και έτσι τους παίρνουν μαζί τους για τον πύργο των Λασκαραίων.

Ο Αντρέι βρίσκεται πληγωμένος στο μπουντρούμι και η Θεοφανώ στο δωμάτιο, όμηρος της Δαμιανής και της Κυπριανής μαζί με το μωρό της. Ποιοι θα τη σώσουν; Η Κυπριανή θα επιδιώξει να την βγάλει εκτός πύργου όταν ξεσπάσει ο πόλεμος.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η παράνομη σχέση Στάσης και Κωστή αποκαλύπτεται

Αυτός που θα βάλει τα δυνατά του για να την σώσει είναι ο Μάρκος. Δεν θα αφήσει ούτε το παιδί του, ούτε τη Θεοφανώ στην τύχη τους. Θα τα καταφέρει ή η Θεοφανώ θα σωθεί με άλλο τρόπο;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *