Ταμπού: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

 

Ταμπού: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

Ταμπού: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

 

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε χθες στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» όπου μίλησε τόσο για τις σειρές «Famagusta» και «Η γη της ελιάς» που μας έχουν καθηλώσει όσο για το νέο του πρότζεκτ με τίτλο «Ταμπού».

«Το Ταμπού είναι το νέο σήριαλ που ετοιμάζουμε κι έχουμε ήδη ξεκινήσει γυρίσματα»

Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου που έχει κατακτήσει την τηλεόραση με τις σειρές «Famagusta» και «Η γη της ελιάς» μίλησε για όσα ετοιμάζει στο MEGA κι όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Αρχικά αναφέρθηκε στο «Famagusta» που έκανε χθες πρεμιέρα ο β’ κύκλος της σειράς «Στον α’ κύκλο είδαμε την περίοδο που έφυγε ο κόσμος από τα σπίτια του το 1974.

Τώρα θα εστιάσουμε στην περίοδο όπου έμεναν σε προσφυγικούς καταυλισμούς. Θα δούμε τους κεντρικούς μας ήρωες να βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν και πως ξαναχτίζουν τη ζωή τους, τις επιλογές τους.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Βικτώρια βάφει τα χέρια της με αίμα

Παράλληλα, βλέπουμε το τώρα, που ξεκινά με τον Θοδωρή να μπαίνει στη φυλακή ως ένοχος για το φόνο της Ελένης», είπε. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο Παύλος από την αρχή δεν πίστευε ότι ο Μάικλ ήταν ένοχος και έτσι θα πάει να του ζητήσει συγνώμη και θα κανονίσει και πάλι να του δώσει η Χριστίνα την πολυσυζητημένη συνέντευξη.

Επίσης είπε ότι ο ήρωας που υποδύεται είναι αποφασισμένος να ζήσει όσο είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και μετά να πεθάνει…ς

Μιλώντας για τη «Γη της Ελιάς» η οποία θα συνεχίσει και του χρόνου με την 4η σεζόν της, είπε ότι οι εξελίξεις τρέχουν, με κομβικό σημείο την εξαφάνιση του Φίλιππου και πολλές ανατροπές που έρχονται αυτήν την εβδομάδα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Εύα δέχεται δολοφονική επίθεση από τον…

«Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάνε οι καινούριες ιστορίες των ηρώων. Μπλέκονται τα πράγματα πολύ. Καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν θα βλέπουμε πολλές εξελίξεις» είπε.

Τέλος ο σκηνοθέτης μίλησε για το νέο του εγχείρημα είναι η σειρά «Ταμπού», όπου και θα συνεργαστεί ξανά με τη Βάνα Δημητρίου.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει. μάλιστα όπως είπε ο Ανδρέας Γεωργίου την περασμένη εβδομάδα ήταν στα Γιάννενα, στα Τζουμέρκα και στα Ζαγοροχώρια. «Είμαι γεμάτος από εικόνα.

Είναι καταπληκτικές αυτές οι περιοχές» είπε. Πρόκειται για μία αστυνομική σειρά, μυστηρίου, που έχει όμως και την ερωτική βάση με όπου το cast θα πλαισιώνουν νέοι ηθοποιοί αλλά και γνωστοί και αγαπημένοι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *