Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς θα δούμε τον Φίλιππο να είναι είναι ένοχος με απόφαση του δικαστηρίου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μας το δικαστήριο κρίνει ένοχο τον Φίλιππο και παγώνει τους πάντες, ενώ η Χάιδω χωρίζει τον Λυκούργο. Ακόμη, η Ιουλία μαθαίνει την απάτη του Ισίδωρου και η Αρετή την ταυτότητά της ερωμένης του Στάθη, της Εύας, την οποία και χτυπάει!

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Ο Φίλιππος Στεφανέας είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει ποικιλοτρόπως. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, που αγωνιά για την έκβαση που θα έχει η επίμαχη δίκη του για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Καπερνάρου. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, η δική του άντρα ξεκινά και η Αρεόπολη είναι ανάστατοι.

Την πρώτη ημέρα της δίκης καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του Φιλίππου και Στέφανος είναι ο πρώτος, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ο Στάθης, ο οποίος όμως κινείται σε πιο ήπιους τόνους. Την επόμενη ημέρα, η Βασιλική, ο Ιάκωβος, ο Μάνος και Μαργαρίτα καταθέτουν υπέρ του Φιλίππου, φωτίζοντας πτυχές του χαρακτήρα και της συναισθηματικής του κατάστασης την εποχή του συμβάντος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Μία ξαφνική αδιαθεσία του Πετροπουλέα οδηγεί το δικαστήριο σε διακοπή και παρατείνει την αγωνία τόσο του Φιλίππου όσο και του Στέφανου, ο οποίος αδημονεί όσο τίποτε άλλο να δικαιωθεί. Γρήγορα, όμως, μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Η απολογία του Φιλίππου και η αγόρευση του Λυκούργου δείχνουν να συγκινούν το σώμα των ενόρκων, όμως η απόφαση της προέδρου παγώνει τους πάντες. Κι αυτό γιατί κρίνουν τον Φίλιππο Στεφανέα ένοχο. Ο Λυκούργος, βέβαια δεν τα παρατάει καταφέρνει να κερδίσει την ελευθερία του Φιλίππου με περιοριστικούς όρους. Λίγη ώρα μετά, ο Στέφανος μιλάει με πολύ σκληρό τρόπο στη Βασιλική και τη φέρνει σε δύσκολη θέση, με τον Φίλιππο να πληροφορείται γι’ αυτή την εξέλιξη και να τον συναντάει για να ζητήσει τον λόγο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σχέδιο εξόντωσης για τον Μαθιό

Κι ενώ συμβαίνουν τα παραπάνω, η Χάιδω μπαίνει με τα κλειδιά της στο σπίτι του Λυκούργου και ανακαλύπτει ότι η Μέλπω μένει εκεί. Η ίδια αρνείται να πιστέψει στα μάτια της και συγκρούεται μαζί της. Στη συνέχεια, η Χάιδω εμφανώς απογοητευμένη που ο Λυκούργος δεν της το είχε αναφέρει αλλά και εξοργισμένη από αυτά που της είπε η πρώην σύζυγος του, η Μέλπω, τον βρίζει και τον διώχνει από το σπίτι της.

Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι προσπάθησε να την ενημερώσει για την επιστροφή της Μέλπως, αλλά δεν έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία. Η Χάιδω, όμως, είναι πεπεισμένη ότι ο άντρας έπαιζε διπλό παιχνίδι και τον χωρίζει. Έπειτα, λοιπόν, ο δικηγόρος ζητάει εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται τίποτε από όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο γυναικών και βγάζει τη Χάιδω τρελή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *