Η Μάγισσα: Ο καθοριστικός ρόλος της Αναχίτ στο τέλος της σειράς

 

Η Μάγισσα: Ο καθοριστικός ρόλος της Αναχίτ στο τέλος της σειράς

Η Μάγισσα: Ο καθοριστικός ρόλος της Αναχίτ στο τέλος της σειράς

 

Η Αναχίτ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο τέλος της σειράς “Η Μάγισσα”, αφού είναι εκείνη που κινεί τα νήματα και όλη η αλήθεια βγαίνει στο φως.

Με το σύνθημα της εκδίκησης, η Αναχίτ έδωσε στη Θεοφανώ την δύναμη, να πάρει την εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας της. Τα πάντα ανατρέπονται και βλέπουμε τη Θεοφανώ να κάνει δραματικές αποκαλύψεις.Η Μάγισσα: Ο καθοριστικός ρόλος της Αναχίτ στο τέλος της σειράς

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες πριν τους χτυπήσει

Ένα ντόμινο αποκαλύψεων όμως, οδηγεί σε θανάτους, προσωπικές φυλακές, αλλά και μυστικά που παύουν να μένουν στην αφάνεια. Οι Πύργοι Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα θρηνήσουν θύματα και θα θάψουν τους νεκρούς τους στο τέλος της σειράς.

Η Θεοφανώ, μέσα από την Αναχίτ βάζει την ταφόπλακα στις ζωές των ηρώων και με απόλυτη συνείδηση γράφει το φινάλε της Μάγισσας. Το καλό, θα παλέψει με το κακό. Η αναμέτρηση Κυπριανής και Θεοφανώς θα είναι και η σκηνή που θα μας δώσει απαντήσεις για το τέλος.

Διαβάστε Επίσης  MEGA: Μετά την Γη της Ελιάς, τι;

Κανείς δεν φαντάζεται τι μπορεί να γίνει, από την στιγμή που η Αναχίτ, εμφανίστηκε στην Θεοφανώ και της είπε:

«Ό,τι βλέπεις έχει συμβεί. Αυτή η γνώση θα σε βοηθήσει να νικήσεις και οι ψυχές που χάθηκαν θα σου κρατούν το χέρι για να το κάνεις».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *