Σασμός: «Έτσι και πάθει κάτι η Στέλλα, δεν θα το αντέξω»

 

 

Σασμός: «Έτσι και πάθει κάτι η Στέλλα, δεν θα το αντέξω»

Σασμός: «Έτσι και πάθει κάτι η Στέλλα, δεν θα το αντέξω»

 

Εξελίξεις σοκ έρχονται στον Σασμό μιας και τα μέλη του κυκλώματος που κυνηγούν τον Χρήστο Γιακωβάκη θα επιτεθούν στην Στέλλα και το χτύπημα σε εκείνη θα είναι πολύ πιο σοβαρό.

Το κύκλωμα που είχε εξαρθρώσει ο εισαγγελέας πριν χρόνια στην Αθήνα, τον εντόπισε στην Κρήτη και έκτοτε τον ακολουθεί, τον απειλεί και τον εκβιάζει ενώ τώρα στο στόχαστρό τους θα μπει η αγαπημένη του. Έτσι, ο Χρήστος θα ζητήσει και τη φύλαξη της δικηγόρου, ωστόσο οι άνθρωποι αυτοί καταφέρνουν να την πλησιάσουν και να της κάνουν κακό.

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Λάλος – Μαρία Τζομπανάκη: Σε αυτές τις σειρές θα τους δούμε μετά τον Σασμό

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή που η Στέλλα θα ξεκινήσει τη συνηθισμένη διαδρομή της για το γραφείο τού Χρήστου, ένας άντρας θα την πλησιάσει, θα την πιάσει από το μπράτσο και θα ης καρφώσει μια ένεση στον λαιμό, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

Η δικηγόρος χάνει τις αισθήσεις της και σωριάζεται στο έδαφος και αμέσως την αρπάζουν, την βάζουν σε ένα αυτοκίνητο και φεύγουν.

Ο αστυνόμος που την φυλά σηκώνεται και συνειδητοποιεί όσα έχουν γίνει και αμέσως καλεί στο τμήμα, σύμφωνα με το youweekly.gr και το Tv24.

Διαβάστε Επίσης  Ενυδάτωση: Το μυστικό για εντατική θρέψη στη στιγμή

Ο Αντώνης θα μιλήσει στον Χρήστο που θα χάσει την ψυχραιμία του.

«Βρείτε τη. Δεν θέλω να αφήσετε ούτε πέτρα που δεν θα σηκώσετε, Αντώνη. Με άκουσες; Ετσι και πάθει κάτι, δεν θα το αντέξω…», θα του πει έντονα και το αστυνομικό τμήμα θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της Στέλλας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *