Ο Παράδεισος των Κυριών: Σίμος και Αμαλία φυλακίζονται

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σίμος και Αμαλία φυλακίζονταιΗ Βικτώρια δεν προλαβαίνει να το σκάσει στο εξωτερικό , καθώς η αστυνομία τη συλλαμβάνει, αλλά μαζί με αυτή συλλαμβάνει και τον Σίμο με την Αμαλία με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Ο Ντίνος πηγαίνει στην αστυνομία και τους ενημερώνει πως η Βικτώρια βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Την ίδια ώρα, η Αμαλία και ο Σίμος πηγαίνουν μια βόλτα και εκείνη τον ρωτάει: «Γιατί είχες πάει στο ξενοδοχείο χθες βράδυ;».

Ερχόμενος σε δύσκολη θέση ο Σίμος αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια: «Είχα πάει να βρω τη Βικτώρια που ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα», της λέει. Η Αμαλία ταράζεται πολύ και τον παρακαλεί: «Κάνε μου τη χάρη, πάμε να τη βρούμε, θέλω να της μιλήσω».

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Δαμιανή και Πολυξένη σκότωσαν το μωρό

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ειδοποιήσει τη Βικτώρια ότι η αστυνομία γνωρίζει πού είναι, ενώ την ίδια στιγμή η Βικτώρια βρίσκεται ήδη στο δωμάτιό της μαζί με τον Σίμο, που της λέει:

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος και Αμαλία δίνουν μια υπόσχεση που δεν θα την τηρήσουν
«Σου ζητάω να το ξανασκεφτείς και να μη φύγεις». Δεν προλαβαίνει όμως να πει κάτι άλλο, όταν στο δωμάτιο μπαίνει ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη και τους ανακοινώνουν: «Συλλαμβάνεστε και οι τρεις».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα είναι έγκυος αλλά δεν θέλει το παιδί

Η αστυνομία περνά χειροπέδες στη Βικτώρια και μαζί της οδηγεί στο κρατητήριο την Αμαλία και τον Σίμο με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

 

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης είναι συντετριμμένος που δεν κατέφερε να προστατεύσει τη Βικτώρια, ενώ ο Σίμος προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς να αφήσουν την Αμαλία ελεύθερη: «Η Αμαλία δεν ήξερε τίποτα, αναλαμβάνω εντελώς εγώ κάθε ευθύνη.

Εγώ την οδήγησα εκεί», τους εξηγεί, αλλά οι αστυνομικοί τηρούν απαρέγκλιτα τον νόμο χωρίς εξαιρέσεις. Στο μεταξύ, η Βικτώρια τηλεφωνεί στον Χριστόφορο να τους βρει δικηγόρο:

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *