Σασμός spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια για τη Σεμίνα- Η καταστροφική συνάντηση

Σασμός spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια για τη Σεμίνα- Η καταστροφική συνάντησηΣασμός spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια για τη Σεμίνα- Η καταστροφική συνάντηση

Καθηλωτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του, Σασμού.

Ο Πέτρος με τη Σεμίνα θέλουν να διώξουν και τα τελευταία σύννεφα από τη σχέση τους και να προχωρήσουν τη ζωή τους μακριά από τον βραχνά του Διονύση, ζώντας ευτυχισμένα. Μόνο που δεν λογαριάζουν κάποιους άλλους παράγοντες, όπως τη ζήλια αλλά και κάποια ένοχα μυστικά.

H Θοδώρα, γεμάτη ζήλια, προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου – Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μια έκπληξη για την αγαπημένη του. Ο Πέτρος χωρίς πολλά-πολλά κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα και την αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα, όμως, η Θοδώρα μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Πέτρου στη Σεμίνα και η αντίδρασή της θα είναι εντελώς απρόβλεπτη, καθώς αποφασίζει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εμποδίσει αυτή την εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ, τα νέα για τον επικείμενο γάμο της Σεμίνας φτάνουν στ’ αυτιά του Διονύση, ο οποίος θυμώνει απίστευτα και με τη σειρά του ετοιμάζει ένα σατανικό σχέδιο για να διαλύσει τα πάντα. Κι ενώ ακόμα η είδηση για την πρόταση γάμου που έκανε ο Πέτρος στη Σεμίνα είναι φρέσκια, μια καινούρια εξέλιξη που έχει να κάνει με το ένοχο παρελθόν της Σεμίνας, έρχεται να ταράξει τα νερά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένας επιχειρηματίας χτυπά τη πόρτα του γραφείου της

Σασμός spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια για τη Σεμίνα- Η καταστροφική συνάντησηΟ Πέτρος, από την άλλη, πιο ευτυχισμένος από ποτέ, ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέφουν την ευτυχία τους.

Την ίδια στιγμή η Σεμίνα που πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί, θα έρθει τετ α τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, λαμβάνοντας μια πρόταση που θα τη σοκάρει: «Σου το είχα πει ότι δεν μου αρέσει να με ξεπληρώνουν με αυτόν τον τρόπο. Κοριτσάκι μου, παρ’ το χαμπάρι, δεν μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα. Αν δεν θέλεις λοιπόν να μάθει ο καλός σου για τις βίζιτες που έκανες, θα βρεις έναν τρόπο και θα πεις όχι. Το κατάλαβες;», την απειλεί ο Διονύσης.

Ο εκβιασμός του Διονύση φέρνει τη Σεμίνα σε αδιέξοδο. Η κοπέλα δεν ξέρει τι να κάνει. Από τη μια δεν θέλει να μάθει ο Πέτρος τίποτε απ’ όλα αυτά, από την άλλη όμως δεν αντέχει να ζει πάντα με τον φόβο. Την ίδια στιγμή αναλαμβάνει δράση και η Θοδώρα, η οποία έχει μάθει για κάποια πράγματα από το παρελθόν της Σεμίνας.

Η Θοδώρα βρίσκει τον Πέτρο και με το γνωστό χαιρέκακο ύφος τού λέει: «Εμαθα αρραβωνιάζεσαι, Πετρή. Μπράβο σου, κάνες την καλύτερη επιλογή, αλλά μια τέτοια σου αξίζει. Τι; Μη μου πεις ότι πέφτεις από τα σύννεφα και δεν ξέρεις τι δουλειά έκανε η καλή σου. Εδώ το ξέρει όλος ο κόσμος και μάλιστα ο καλός κόσμος που την ξέρει απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη».

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Άρης πέφτει στην παγίδα της Όλγας

Ο Πέτρος την κοιτάζει σαν χαμένος: «Ασε τις βλακείες και μίλα καθαρά. Τι ξέρεις εσύ για τη Σεμίνα;», τη ρωτάει. «Δεν έχει σημασία τι ξέρω εγώ, εσύ κοίτα να μάθεις, κακομοίρη μου, πριν είναι αργά», του απαντάει και φεύγει.

Ο Πέτρος, προβληματισμένος αλλά και σπρωγμένος από τη Θοδώρα, αρχίζει πια να ερευνά το σκοτεινό παρελθόν της γυναίκας που θέλει να παντρευτεί. Ετσι φτάνει κοντά στην οικογένειά της και συναντάει τη μητέρα και τον πατριό της όπου πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η Σεμίνα. Η κοπέλα ήταν μπλεγμένη και εκτελούσε χρέη πληρωμένης συνοδού. Ο Πέτρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Οι αρραβώνες τινάζονται στον αέρα. Αυτός ο γάμος μπορεί να μη γίνει ποτέ, όμως τα αισθήματα του Πέτρου, όσο πληγωμένος κι αν αισθάνεται, δεν αλλάζουν για τη Σεμίνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα την αγαπάει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *