Το Προξενιό της Ιουλίας: Ένα μυστικό που θα καθορίσει το φινάλε

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ένα μυστικό που θα καθορίσει το φινάλε

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ένα μυστικό που θα καθορίσει το φινάλε

 

Μπορεί το φινάλε της σειράς “Το Προξενιό της Ιουλίας” να αργεί ακόμη, αλλά υπάρχει ένα μυστικό που μπορεί να καθορίσει το τέλος.

Αυτό το μυστικό αφορά στο παρελθόν της Κυριακούλας και τον βιασμό που υπέστη όταν ήταν νέα, από τον πατέρα του Γιωργίκη Προβιού. Αυτό το μυστικό το γνωρίζει μόνο ο Στράτος Ραζίνης ο οποίος και αποκατέστησε την Κυριακούλα, την οποία αγαπούσε κι αγαπά πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (1/10/2023 ) στην Αττική

Συνεπώς, η Αλεξάνδρα και ο Γιωργίκης είναι ετεροθαλή αδέλφια, γεγονός που σημαίνει πως αν ο Γρηγόρης το μάθει, θα ζητήσει εκδίκηση κι άρα τον θάνατο του Γιωργίκη. Φυσικά, υπάρχει και το μεγάλο μυστικό του μωρού της Ιουλίας. Ο Γιωργίκης δεν είναι ο πατέρας του, αλλά ο Γρηγόρης.

Αυτά τα δύο μυστικά μπορούν να συμβάλλουν ως κίνητρα ηχηρά, για να σκοτώσει ο Γρηγόρης τον Γιωργίκη στο φινάλε της σειράς; Ή μήπως όχι και τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα;

Διαβάστε Επίσης  Νέο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα την Κυριακή 8 Ιουλίου

Στο μεταξύ, ο Επιφάνειος θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στο τέλος της σειράς, αφού θα κάνει τα πάντα για να μάθει ο Χρήστος την μεγάλη αλήθεια. Αυτό δεν ξέρουμε πότε θα γίνει, αλλά προς το παρόν ο Χρήστος είναι σε άσχημη ψυχική κατάσταση και δεν θέλει να το επιβαρύνει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *