Η Γη της Ελιάς: «Έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, Μάνο;»

 

Η Γη της Ελιάς: «Έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, Μάνο;»

Η Γη της Ελιάς: «Έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, Μάνο;»

 

Ο Ισίδωρος στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», έχει χάσει τον ύπνο του καθώς βλέπει ότι ο Μάνος κάτι κρύβει, ενώ η Αφροδίτη όπως θα δούμε βγάζει το συμπέρασμα ότι ο γιος του παίρνει ναρκωτικά.

 

«Δεν καταλαβαίνεις ότι ανησυχώ; Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το συμπέρασμά της;»

Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στην Αφροδίτη και εκείνη του λέει ότι πέρασε από εκεί ο Μάνος, αλλά του κρύβει τον άσχημο τρόπο που της μίλησε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία ξεπερνάει κάθε όριο – Έξαλλη η Αθηνά!

Εντωμεταξύ ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι και ο Ισίδωρος όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» του λέει «Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Εγώ την πίεσα και μου μίλησε» και συνεχίζοντας τον ρωτάει «Δεν καταλαβαίνεις ότι ανησυχώ; Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το συμπέρασμά της; Γιατί να μου μιλήσει για ναρκωτικά; Από το μυαλό της τα έβγαλε;», ενώ στη συνέχεια απαιτεί να του εξηγήσει.

Ο Μάνος εξακολουθεί να προσπαθεί να βρίσκει δικαιολογίες για να καλύψει την αλήθεια, αλλά ο Ισίδωρος δεν πείθεται από όσα τoυ λέει. «Γιατί πήρες φωτιά μόλις σου είπα αν παίρνεις ναρκωτικά;

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, επεισόδια 80-81-82-83-84-85

Έχεις τη φωλιά σου λερωμένη Μάνο;» τον ρωτάει και μετά συνεχίζει με έντονο τόνο «Μάνο σε ξαναρωτάω. Παίρνεις ουσίες; Αυτές τις πώς τις είπες…; Τις αμφεταμίνες;».

Ο γιος του συνεχίζει να αρνείται και κατηγορεί την Αφροδίτη ότι λέει ότι θέλει βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *