Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

 

Ανατρεπτικά τα όσα θα δούμε στη συνέχεια της “Γης της Ελιάς” με τον Δημοσθένη να ανακοινώνει ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με νέα γυναίκα.

Ο γάμος του Δημοσθένη και της Ασπασίας έχει τελειώσει, αλλά εκείνος την παρακαλάει ακόμη και τώρα να γυρίσει στο σπίτι, με την Ασπασία να παραμένει ανένδοτη και να στέκεται πια στα πόδια της.Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος – Επεισόδια 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Ο Δημοσθένης θα παίξει το τελευταίο χαρτί όμως και σχεδιάζει να κάνει την Ασπασία να ζηλέψει και να πέσει ξανά στην αγκαλιά του. Έτσι, παρουσιάζει στην Ειρήνη μία νέα κι όμορφη γυναίκα, την Ελένη και της λέει ότι σύντομα θα την παντρευτεί.

Η Ειρήνη σοκαρίζεται και δεν μπορεί να το πιστέψει, ενώ ο Δημοσθένης της εξηγεί ότι θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, για να μην είναι μόνος. Η Ειρήνη, μόλις συνέλθει από το σοκ, θα πάει να τα πει όλα στην Ασπασία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο ερχομός του φέρνει προβλήματα στου Σταματάκηδες

Η Ασπασία όμως δεν φαίνεται να πτοείται και λέει στην Ειρήνη πως δεν την νοιάζει και να κάνει ό,τι θέλει ο πατέρας της. Φαίνεται λοιπόν πως το κεφάλαιο Δημοσθένης, έχει κλείσει για την Ασπασία οριστικά. Ή μήπως όχι;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *