Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπαΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι η μεταγραφή-έκπληξη του Σασμού στον δεύτερο κύκλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγραψε ιστορία στις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά του Alpha που φέτος έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από τους ηθοποιούς με φαν κλαμπ στα social media και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει τα γυρίσματα στη νέα τηλεοπτική στέγη του.

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι θα έχει τελείως κόντρα ρόλο στον Σασμό σε σύγκριση με τις Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί θα είναι υπηρέτης του νόμου.

Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό, ο οποίος εμφανίζεται στο χωριό για να πάρει τη θέση του Γεράσιμου (Αργύρης Πανταζάρας). Όπως είναι γνωστό ο Γεράσιμος αφήνει για πάντα πίσω του την Κρήτη μετά τον θάνατο του πατέρα του, του Καραπάνου.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Κλειδώνει οριστικά ο δεύτερος κύκλος στο OPEN

Ο Γεροντιδάκης θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Πάντως, η παρουσία του θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά του, θα αναστατωθεί και η προσωπική ζωή του. Όπως διαρρέεται από το σενάριο, θα ζήσει στο χωριό έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, υποψήφιες για να δεχθούν τον έρωτά του είναι ο Θοδώρα και η Στέλλα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι σεναριογράφοι σκέφτονται πολύ σοβαρά η Θοδώρα (Δανάη Παππά) να είναι εκείνη που θα υποκύψει στη γοητεία του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τους παρατά όλους για τον Αλέξη

Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Γιατί από τη μία αναζητείται η εξιλέωση για τον θάνατο του Πετρή και τον χωρισμό της από τον σύζυγό της. Από την άλλη αν είναι με τη Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά) υπάρχει ο δισταγμός μήπως οι τηλεθεατές ξαναζήσουν το ειδύλλιο Στέλλας – Γεράσιμου.

Σύμφωνα με το ciao, και όσοι σεναριογράφοι έχουν δείξει ότι δεν θέλουν επαναλήψεις στις ιστορίες τους. Βέβαια, όλα θα κριθούν και θα γνωστοποιηθούν άμεσα.

Στη σειρά του Alpha όπως έχουμε αποκαλύψει, μπαίνει και ο Μάνος Πετούσης. Ο οποίος θα υποδυθεί ένα γιατρό που είναι παντρεμένος με εισαγγελέα (Γιώτα Φέστα). Η τελευταία είναι η πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας). Και η σχέση των τριών τους θα είναι εκρηκτική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *