Η Μάγισσα: Πεθαίνει τελικά η Ρηνιώ Λάσκαρη;

 

Η Μάγισσα: Πεθαίνει τελικά η Ρηνιώ Λάσκαρη;

Η Μάγισσα: Πεθαίνει τελικά η Ρηνιώ Λάσκαρη;

 

Η αγωνία κορυφώνεται στα τελευταία επεισόδια της Μάγισσας και θα δούμε αν τελικά η Ρηνιώ Λάσκαρη πεθάνει ή καταφέρει να ζήσει.

Ο Πύργος των Λασκαραίων έχει κυριευθεί από τον Τζανή και τους Γερακάρηδες. Η Ρηνιώ, το βράδυ που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, ζητάει από την Αγάθη να την φυγαδεύσει εκτός Πύργου.Η Μάγισσα: Πεθαίνει τελικά η Ρηνιώ Λάσκαρη;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Τάσος με ατάραχο στυλ, πετάει τη Σοφία στο δρόμο

Πριν όμως, η Ρηνιώ γράφει ένα γράμμα στον θείο της, τον Κανέλλο και του εκμυστηρεύεται ότι η Δαμιανή σκότωσε την Αναστασία και είναι μία στυγνή εγκληματίας. Ο Κανέλλος σοκάρεται.

Η Αγάθη, καταφέρνει να βγάλει την Ρηνιώ από τον Πύργο κι εκείνη πηγαίνει κατευθείαν στην σπηλιά του Τζανέτου κι ενημερώνει τον Μάρκο και τον Μιχαήλ για την Θεοφανώ, αλλά και για την δολοφονία της Αναστασίας από την Δαμιανή.

Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ δεν την πιστεύουν, ενώ ετοιμάζουν σχέδιο μαζί με τον Αντρέι για να σώσουν την Θεοφανώ από τον θάνατο. Το θέμα όμως είναι αν τελικά η Ρηνιώ ζήσει και αισθανθεί δύναμη μέσα από το δίκαιο που προβάλλει ή θανατωθεί επειδή κατηγόρησε την Δαμιανή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 20/11/2023 έως τις 21/11/2023

Αυτό θα φανεί στα τελευταία επεισόδια που όλα θα ανατραπούν και όλοι έρχονται ήδη αντιμέτωποι με τις πράξεις του παρελθόντος τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *