Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μυρτάλη και Στέφανος πιάνονται στα χέρια

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μυρτάλη και Στέφανος πιάνονται στα χέρια

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη θα έχουν έναν έντονο καυγά στη γη της ελιάς, ξεπερνώντας κάθε όριο! Οι δύο πρωταγωνιστές θα πιαστούν στα χέρια, με τον Στέφανο να ζητάει εξηγήσεις για τη νέα αυτή σχέση της ηρωίδας που ήρθε στο φως.

   Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μυρτάλη και Στέφανος πιάνονται στα χέρια

Πράγματι, η Μυρτάλη και ο Νικήτας έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Το ειδύλλιο αυτό φούντωσε στη Θεσσαλονίκη! Μόνο που δεν ήταν οι δυο τους… Ο Λεωνίδας και η Άννα επισκέφτηκαν επίσης την πόλη, με αποτέλεσμα οι κοινές εμφανίσεις να είναι πολλές.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 25, 26

Ο Λεωνίδας διαπίστωσε πως ο Νικήτας τρέφει αισθήματα για την Μυρτάλη και έτρεξε να το μεταφέρει στον φίλο του, τον Στέφανο. Ο Καπερνάρος, ακούγοντας πως η αγαπημένη του έπεσε αμέσως στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα, λυγίζει! Πώς είναι δυνατόν να γνώρισε κάποιον τόσο γρήγορα;

Πεπεισμένος πως η σχέση αυτή υπήρχε όσο ήταν μαζί του, τρέχει να βρει την Μυρτάλη. Της φωνάζει πως η απιστία της αυτή δε θα μείνει ατιμώρητη και πως θα πληρώσει για αυτό που του έκανε. Όσο κι αν εκείνη του εξηγεί πως τον Νικήτα τον γνώρισε αφού είχαν χωρίσει, τόσο ο Στέφανος δε την πιστεύει!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 21, 22, 23, 24

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη θα έχουν έναν έντονο καυγά στη μέση του δρόμου, τραβώντας τα βλέμματα στην γη της ελιάς. Όλοι θα τους κοιτάξουν, θα τους ακούσουν, με αποτέλεσμα τα πρώτα κουτσομπολιά να κυκλοφορούν σε όλη την Αρεόπολη! Ο Στέφανος είναι έξαλλος και αυτό δε μπορεί να το ξεπεράσει εύκολα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *