Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος δείχνει για πρώτη φορά το σκληρό του πρόσωπο

 

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος δείχνει για πρώτη φορά το σκληρό του πρόσωπο

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος δείχνει για πρώτη φορά το σκληρό του πρόσωπο

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», καθώς ο Κανέλλος θα αντιμετωπίσει αλήθειες που πονούν και έτσι θα αποφασίσει να δείξει το σκληρό του πρόσωπο.

Ο Τζανής όμηρος του Κανέλλου

Μετά την κυριαρχία των Γερακάρηδων και του Τζανή στον πύργο των Λασκαραίων οι εξελίξεις φέρνουν στο φως ένοχα μυστικά. Έτσι ένας από αυτούς που θα επηρεαστεί είναι και ο Κανέλλος, ο οποίος έπειτα από διάφορα τραγικά γεγονότα θα πρέπει να αντιμετωπίσει αλήθειες που τον πληγώνουν ανεπανόρθωτα..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιστρέφει και «ξυπνά» την Μυρτάλη;

Βλέποντα το αδίστακτο πρόσωπο της Δαμιανής, ο Κανέλλος σύμφωνα με το περιοδικό MyTV όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η Μάγισσα», τα βάζει με τον εαυτό του που τόσο καιρό δεν έβλεπε ποια πραγματικά είναι η Δαμιανή και την βοηθούσε με την εύνοια του να καταστρώνει σχέδια εναντίον της ίδιας της της οικογένειας.

Έτσι ο Κανέλλος παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα για τους ανθρώπους που έχει αγαπήσει πολύ. Όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχει βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή αλλά και για να μπορέσει να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γιώργης και Ιουλία γίνονται ζευγάρι

Καθώς ο Τζανής προσπαθεί να απαλλαγεί από τους Γερακάρηδες και να εδραιωθεί εκείνος στον πύργο, ο Καννέλος βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και καθώς καταφέρνει πριν γίνουν όλα στάχτη, να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας μαζί του και τον Τζανή ως όμηρο.

Ο Κανέλλος είναι έτοιμος για όλα προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να διαλύσουν την οικογένειά του και ευθύνονται για τον θάνατο αθώων, ανάμεσά τους βέβαια είναι τόσο η Δαμιανή όσο και ο Τζανής.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *