Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτό είναι το έξυπνο εύρημα των συντελεστών

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτό είναι το έξυπνο εύρημα των συντελεστών

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτό είναι το έξυπνο εύρημα των συντελεστών

 

Καθηλώνει το Προξενιό της Ιουλίας και οι συντελεστές της σειράς, φροντίζουν να μας κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον με ένα εύρημά τους.

Συγκεκριμένα, παράλληλα με την κανονική ροή των γεγονότων της σειράς, βλέπουμε και αποσπάσματα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς, που θα δίνουν μικρά spoilers.

Αυτό μας βοηθά να δώσουμε απαντήσεις ή ίσως να προβλέπουμε το μέλλον των ηρώων.

Πρόσφατα είδαμε την σκηνή από την κηδεία του Γιωργίκη, όπου μετά, η Στάσα και ο Στασινόπουλος φιλήθηκαν και εκείνος της είπε πως η Ιουλία είναι ύποπτη για τον φόνο του άντρα της. Ενώ ο Επιφάνιος, ήρθε και τους είπε πως είναι εκείνος ο δολοφόνος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στενεύει ο κλοιός για τον Μαθιό - Στα χνάρια του ο Φραγκιαδάκης

 

Προξενιό Ιουλίας: Αυτό είναι το έξυπνο εύρημα των συντελεστών

Εμείς, ακόμη, δεν έχουμε δει τον Γιωργίκη να έχει γνωρίσει τον Επιφάνιο. Από την άλλη, το ερώτημα που γεννάται είναι ένα:

Ποιος είναι ο δολοφόνος του Προβιού; Μήπως ο Επιφάνιος ο οποίος θυσιάστηκε για τον γιο του Χρήστο (ούτε αυτή η αποκάλυψη έχει γίνει ακόμη στην σειρά) ή μήπως ο ίδιος ο Χρήστος, που θα δει τον Γιωργίκη να φέρεται βίαια στην Ιουλία.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο ρόλος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην σειρά

Οι υποψίες και τα spoilers δεν θέλουν κανέναν από τους δύο για δολοφόνο, αλλά τον Γρηγόρη. Είναι ο μόνος σταθερός ύποπτος γιατί όταν η Ιουλία του αποκαλύψει ότι το παιδί είναι δικό του θα τρελαθεί.

Μένει να δούμε αν αυτό επιβεβαιωθεί. Ως τότε, όμως, που η σειρά θα μεταφερθεί στα τρία χρόνια μετά, έχουν ακόμη να γίνουν πολλά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *